Βόλος: Την έσυρε από τα μαλλιά και την ξυλοκόπησε μπροστά στα μάτια του παιδιού τους


Σε ποινή φυλάκισης 2 ετών και έξι μηνών, με αναστολή, καταδικάστηκε ένας 59χρονος στον Βόλο, ο οποίος ξυλοκόπησε την εν διαστάσει γυναίκα του μπροστά στα μάτια του παιδιού τους και της μητέρας της παθούσης

Όλα έγιναν την περασμένη Κυριακή, όταν ο άνδρας πήγε στο σπίτι της 46χρονης και, σε έξαλλη, κατάσταση άρχισε να την απειλεί, όπως μεταδίδει το magnesianews.
Εκείνη βγήκε στο μπαλκόνι για να ζητήσει βοήθεια και τότε ο 59χρονος την άρπαξε από τα μαλλιά, την έβαλε μέσα, την πέταξε στον καναπέ και άρχισε να τη χτυπά στο κεφάλι. Η βίαιη επίθεση έλαβε χώρα μπροστά στα μάτια του 9χρονου γιου τους – το ζευγάρι έχει δύο παιδιά – και της ηλικιωμένης μητέρας της γυναίκας, που έβαλαν τα κλάματα.

Ένας γείτονας άκουσε τις φωνές της γυναίκας και τα κλάματα και κάλεσε την αστυνομία, ενώ ο δράστης απείλησε και εκείνον με τη ζωή του.

«Μπορεί να με είχε σκοτώσει»

Το θύμα της επίθεσης εμφανίστηκε στο δικαστήριο με κολάρο στο λαιμό και κατέθεσε πως εάν δεν έφτανε η αστυνομία «μπορεί να με είχε σκοτώσει».

Τόνισε πως στα δέκα χρόνια γάμου με τον 59χρονου, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν βίαιος, αλλά δεν την είχε χτυπήσει άλλη φορά. Σε ερωτήσεις του δικαστηρίου η γυναίκα σημείωσε πως ο λόγος της οργής του 59χρονου ήταν το ότι δεν υπογράφει το διαζύγιο. Εξήγησε πως δεν το κάνει καθώς δεν έχουν ρυθμιστεί κάποια θέματα, όπως η διατροφή για τα παιδιά, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει εξωσυζυγική σχέση με τον γείτονα, ο οποίος κάλεσε την αστυνομία, όπως την κατηγορεί ο άνδρας.

Τι είπε ο δράστης

Ο ίδιος ο 59χρονος είπε ότι είναι σε διάσταση εδώ και 2 μήνες αλλά πριν από μερικές ημέρες, όπως ισχυρίστηκε, εκείνη του ζήτησε να τα ξαναβρούν. Ο ίδιος επέστρεψε στο σπίτι, αλλά τα παιδιά του, τον ενημέρωσαν ότι η μαμά τους βγαίνει βόλτες με τον γείτονα, είπε. «Την άλλη μέρα ήρθε και με βρήκε ο μεγάλος μου γιος, κλαίγοντας, και μου είπε ότι η μητέρα του μιλάει συνεχώς στο τηλέφωνο με τον γείτονα και λένε ερωτικά πράγματα» συμπλήρωσε ο ίδιος. Όσον αφορά στην επίθεση, είπε πως «την έπιασα μόνο από τα μαλλιά και τη ρωτούσα γιατί τα κάνει αυτά μπροστά στα παιδιά και έπεσε στον καναπέ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ