Φρύδια tattoo: Το αισθητικό τατουάζ για έντονο βλέμμα που καθηλώνει


Το να σχηματίζεις με μολύβι τα φρύδια σου κάθε μέρα μπορεί να είναι μια κουραστική και χρονοβόρα δοκιμασία. Καθώς μεγαλώνουμε, τα φρύδια μας μπορεί να αραιώνουν, μπορεί να έχουν ουλές ή ακόμα και να λείπουν τρίχες. Όλα αυτά απαιτούν να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο προετοιμασίας για να ετοιμαστείτε ή απλά να κάνετε tattoo φρυδιών. Σε όλα τα κέντρα αισθητικής που κάνουν tattoo φρυδιών χρησιμοποιούν σύγχρονες τεχνικές για να επιτύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Για να κάνετε tattoo στα φρύδια σας απαιτείται ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο:

  1. Κάνουν τον σχεδιασμό των φρυδιών

Την ημέρα της πρώτης θεραπείας, θα μετρήσου και θα διαμορφώσου τα φρύδια σας με ένα μολύβι πριν προβούν στην εμφύτευση του χρώματος της επιλογής σας. Τα φρύδια θα σχεδιαστούν με βάση το δικό σας σχήμα προσώπου για να αναδείξουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές μέθοδοι από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, τρισδιάστατο για πιο απαλή φυσική εμφάνιση, μέθοδος Ombre με σβήσιμο για μια πιο διακριτική εμφάνιση ή απαλή σκίαση για πιο γεμάτη εμφάνιση. Εάν κάνετε χημειοθεραπεία ή έχετε αλωπεκία, ένα από τα πρώτα πράγματα που χάνετε είναι τα φρύδια και οι βλεφαρίδες σας.

Τέτοιου είδους κέντρα αισθητικής μπορούν να σας βοηθήσουν να αισθανθείτε ξανά φυσιολογικοί όταν κοιτάζεστε στον καθρέφτη. Μια οργανική χρωστική ουσία εμφυτεύεται στο δέρμα με μια μικροβελόνα. Το χρώμα της θα φαίνεται πιο σκούρο τις πρώτες μέρες και στη συνέχεια θα γίνει ακριβώς στα μέτρα σας. Τα πιο ξηρά δέρματα τείνουν να διατηρούν τη χρωστική ουσία πολύ πιο αποτελεσματικά από τους λιπαρότερους τύπους δέρματος.

  1. Πριν από τη διαδικασία

Συνιστάται μία συνάντηση με την ειδικό πριν από τη θεραπεία σας. Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, θα μιλήσετε για τις διαφορετικές τεχνικές φρυδιών. Μη διστάσετε να πάτε στην ειδικό μια φωτογραφία της επιθυμητής εμφάνισής των φρυδιών σας. Μπορείτε επίσης να φέρετε το αγαπημένο σας μολύβι φρυδιών για να πετύχουν το σωστό χρώμα.

  1. Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας

Η θεραπεία για να σχηματιστούν δύο ολόκληρα φρύδια διαρκεί περίπου 2 ώρες, κάτι που πάντα εξαρτάται από την τεχνική που θα χρησιμοποιήσει η ειδικός. Πριν την διαδικασία εφαρμόζεται συνήθως αναισθητική κρέμα για την μεγαλύτερη άνεσή σας.

  1. Μετά τη Διαδικασία

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία, το μούδιασμα θα αρχίσει να φεύγει και μπορεί να εμφανιστεί μυρμήγκιασμα και μια μικρή ενόχληση μετά τη διαδικασία. Μια ή δύο ημέρες μετά θα υπάρχει κάποιος ερεθισμός του δέρματος, ερυθρότητα και πρήξιμο. Θα σας δοθούν βέβαια οδηγίες μετά την διαδικασία για να φροντίσετε τα φρύδια σας και να διατηρήσετε το tattoo σας.

Επιλέξτε να κάνετε tattoo στα φρύδια σας και δεν θα το μετανιώσετε!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ