Κορονοϊός – Εξαδάκτυλος: Ο καιρός ξεχώρισε εμβολιασμένους και μη – Δεν χρειάζονται περιορισμοί

«Τώρα ο καιρός ξεχωρίζει τους ανθρώπους, στους εσωτερικούς βρίσκονται μόνο οι εμβολιασμένοι και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος για περιορισμούς», ανέφερε ο κ Εξαδάκτυλος

Θετικός αναφορικά με τα νέα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από το Σάββατο (9/10) και τις μεγαλύτερες ελευθερίες προς τους εμβολιασμένους, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δεν θεωρεί βιαστικά τα μέτρα, διότι «τώρα ο καιρός ξεχωρίζει τους ανθρώπους, στους εσωτερικούς βρίσκονται μόνο οι εμβολιασμένοι και συνεπώς δεν υπάρχει λόγος για περιορισμούς».

Ο κ. Εξαδάκτυλος απάντησε στο ερώτημα εάν έχει σκοπό να πάει σε μπαρ -κλειστού χώρου- με πολλούς εμβολιασμένους θαμώνες λέγοντας «προφανώς αν θα πάω σε ένα μπαρ θα είμαι χωρίς μάσκα. Θα είμαι πιο άνετα από εβδομάδα, όταν θα έχω συμπληρώσει δύο εβδομάδες από την τρίτη δόση που έκανα τη Δευτέρα για να είμαι ειλικρινής μαζί σας».

Ο κ. Εξαδάκτυλος συμβούλευσε τους εμβολιασμένους πολίτες να προτιμούν να διασκεδάζουν σταθερά με τους ίδιους ανθρώπους και όπου προβλέπεται να φορούν τη μάσκα τους και να κρατάνε τις αποστάσεις.

Κληθείς να σχολιάσει συγκεντρώσεις ανεμβολίαστων σε σπίτια, ο πρόεδρος του ΠΙΣ ανέφερε ότι ο καθένας κάνει τις επιλογές του και πάρα πολλοί από τους ανθρώπους που λένε ότι «δεν υπάρχει τίποτα» και «όλο αυτό είναι ένα», τελικά γεμίζουν τις εντατικές και τις στατιστικές.

Ο πρόεδρος του ΠΙΣ έστειλε ξανά μήνυμα στους ανεμβολίαστους πολίτες λέγοντάς τους ότι οι γιατροί είναι εδώ για να λύσουν οποιαδήποτε απορία έχουν, να τους βοηθήσουν να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να τους εξηγήσουν τι πρέπει να κάνουν και βέβαια να τους εμβολιάσουν εάν το θελήσουν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here