Το ευχαριστώ του Δημάρχου Γρεβενών προς τον Γρηγόρη Δημητριάδη για την προσφορά δύο απινιδωτών


Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου Γρεβενών προσφέροντας δύο ολοκαίνουργιους απινιδωτές

Τις θερμές του ευχαριστίες του στον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη εκφράζει ο δήμαρχος Γρεβενών, Γιώργος Δαμάστης, για την άμεση αναταπόκρισή του στο αίτημα για δύο απινιδωτές.

Ο Γρηγόρης Δημητριάδης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα, προσφέροντας δύο ολοκαίνουργιους απινιδωτές για τις ανάγκες των αθλητικών δομών του δήμου.

Αναλυτικά το ευχαριστήριο μήνυμα του δημάρχου Γρεβενών έχει ως εξής:

«Εκ μέρους όλων των δημοτών, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς το Πρωθυπουργικό Γραφείο και ιδιαίτερα τον Γενικό Γραμματέα του Πρωθυπουργού κ.Γρηγόρη Δημητριάδη για την άμεση ανταπόκρισή του σε σχετικό αίτημά μας, προσφέροντας δύο ολοκαίνουργιους απινιδωτές, οι οποίοι θα καλύψουν τις ανάγκες αθλητικών δομών του Δήμου Γρεβενών.

Οι πολύτιμες αυτές ιατρικές συσκευές, που έχουν ήδη παραληφθεί, θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες στο Δημοτικό Στάδιο «Μίλτος Τεντόγλου» και στο Κλειστό Γυμναστήριο Γρεβενών, παράσχοντας αποτελεσματικά και ανά πάσα στιγμή τις πρώτες βοήθειες, προστατεύοντας έτσι την υγεία των αθλούμενων συνδημοτών μας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ