Διοργάνωση συναυλίας για υποστήριξη των πυρόπληκτων Αφιδνών


Η πυρκαγιά της 5ης Αυγούστου άφησε πίσω σημαντική καταστροφή στην περιοχή. Περισσότερα από 120 σπίτια καταστραμμένα, εικοσιτέσσερις χιλιάδες στρέμματα δάσους, καλλιέργειες. Κυρίως όμως κατέστρεψε όνειρα , ελπίδες και αναμνήσεις.

Είναι στο χέρι μας να αναστρέψουμε αυτή την καταστροφή “Πορευόμαστε μαζί” είναι το μήνυμα με το οποίο οι σύλλογοι της περιοχής των Αφιδνών (ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Δροσοπηγής Αφιδνών, ο ΣΕΑΔ (Σύλλογος Εθελοντών Αφιδνών Δασοπροστασίας), η ΜΑΚΙΠ (Μονάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών Ιπποκράτειου Πολιτείας), ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αφίδνες 2000 και ομάδα κατοίκων των Αφιδνών, Δροσοπηγής και Ιπποκράτειου Πολιτείας), σας προσκαλούν στην εκδήλωση- συναυλία “Πορευόμαστε μαζί” που διοργανώνουν με σκοπό τη στήριξη και ενίσχυση των πυρόπληκτων κατοίκων.

Η συναυλία στήριξης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Οκτωβρίου και ώρα 18.30, στο Πάρκο ΑΦΙΔΝΟΣ (επί της λεωφόρου Μακεδονίας), στις Αφίδνες Αττικής. Στην εκδήλωση λαμβάνουν μέρος: Φωτεινή Δήμα, Άννα Τυρταίου, Γιάννης Σιδέρης, Αρετή Αϊδονα, Ελένη Μπότη, Δώρα Καπάτου, Γιάννης Μίχος, Μανώλης Mανταδακης και η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Αφιδνών. Το πρόγραμμα θα παρουσιάσει η ηθοποιός Νίκη Σερέτη. Η κλήρωση των λαχνών θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου και ώρα 18.00 στα γραφεία του Πολιτιστικού Συλλόγου “Αφίδνες 2000′ που εδρεύει επί της οδού Ανδρούτσου 10, στις Αφίδνες. Οι κληρωθέντες αριθμοί θα ανακοινωθούν και στην σελίδα Πορευόμαστε μαζί στο Facebook.

Προπώληση εισιτηρίων & χρηματικής ενίσχυσης των πυρόπληκτων γίνεται με κατάθεση στο λογαριασμό:

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ

ΑΡ.ΛΟΓ.: 893/001851-16 (Εθνική τράπεζα)

ΙΒΑΝ: GR9301108930000089300185116

Πωλήσεις εισιτηρίων και λαχνών θα γίνεται και στο χώρο της εκδήλωσης (ταμείο).

Τιμή Εισιτηρίου : 10€ (Τα παιδιά εισέρχονται δωρεάν)

Τιμή Λαχνού : 2€

Μπορείτε να επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook, με την ονομασία: Πορευόμαστε μαζί

Μπορείτε επίσης να αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Σας περιμένουμε όλους με χαρά, να ανακαλύψουμε τη δύναμη της ένωσης για ένα κοινό σκοπό.



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ