Λεύκανση δοντιών: Φροντίστε τα δόντια σας για ένα φωτεινό χαμόγελο


Η λεύκανση των δοντιών είναι η διαδικασία ενίσχυσης της εμφάνισης του φυσικού χρώματος των δοντιών σας. Πριν ξεκινήσετε μια θεραπεία λεύκανσης, είναι σημαντικό για έναν οδοντίατρο να εξετάσει τη στοματική σας κοιλότητα. Έτσι θα σας ενημερώσει εάν η διαδικασία λεύκανσης είναι κατάλληλη για εσάς. Επιπλέον, θα σας ενημερώσει σχετικά με λεπτομέρειες για την διαδικασία.

Υπάρχουν δύο επιλογές λεύκανσης που μπορούν όλοι να κάνουν:

  • Προσαρμοσμένα κιτ λεύκανσης δοντιών που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι
  • Θεραπείες λεύκανσης δοντιών στην κλινική του οδοντιάτρου

Ο οδοντίατρος είναι αυτός που είναι σε θέση να σας προτείνει την καλύτερη επιλογή που ταιριάζει σε εσάς.Το αποτέλεσμα διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο, ανάλογα με την αρχική απόχρωση και κατάσταση των δοντιών σας. Οι περισσότεροι όμως παρατηρούν ορατές βελτιώσεις λίγο μετά τη θεραπεία.

  1. Θεραπεία λεύκανσης στο σπίτι

Οι θεραπείες λεύκανσης στο σπίτι σας επιτρέπουν να φωτίσετε τις σκιάσεις στα δόντια σας από την άνεση του σπιτιού σας. Πριν ξεκινήσετε, κλείστε ένα ραντεβού με τον οδοντίατρό σας για να συζητήσετε το πόσο κατάλληλη είναι η στοματική σας κοιλότητα. Επίσης πρέπει να συζητήσετε το πως αυτή η θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας για ένα φωτεινό χαμόγελο. Κατά τη συνάντηση, ένας οδοντίατρος θα κάνει όλους τους απαραίτητους ελέγχους και θα πάρει τα μέτρα για τα μασελάκια λεύκανσης που θα σας χρειαστουν. Το κιτ λεύκανσης για το σπίτι θα περιλαμβάνει δύο μασελάκια προσαρμοσμένα στο στόμα σας και οδοντικό λευκαντικό τζελ με εύκολες οδηγίες χρήσης. Θα σας ενημερώσει πόσο συχνά πρέπει να επαναλαμβάνετε τις λευκαντικές συνεδρίες στο σπίτι σας. 

  • Θεραπεία λεύκανσης  στην κλινική του οδοντιάτρου

Η λεύκανση στην κλινική είναι μια επαγγελματική διαδικασία λεύκανσης που είναι ο πιο γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος για να φωτίσετε τα δόντια σας και πάντα πραγματοποιείται στο οδοντιατρείο. Η λεύκανση στο οδοντιατρείο είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε άμεσα αποτελέσματα και συνήθως χρειάζονται περίπου 1 με 2 ώρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Ανυπομονείτε;

Εάν λοιπόν είστε έτοιμοι για ένα πιο φωτεινό, πιο λευκό χαμόγελο, απλώς κλείστε ένα ραντεβού με τον οδοντίατρό σας για να ελέγξετε την καταλληλότητά του στόματός σας για μια θεραπεία λεύκανσης και για να σας προτείνει την καταλληλότερη μέθοδο για το στόμα σας και το επίπεδο λευκότητας που επιθυμείτε να επιτύχετε. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο οδοντίατρος θα ελέγξει αν χρειάζεστε οποιαδήποτε άλλη θεραπεία πριν τη θεραπεία λεύκανσης. Η θεραπεία περιλαμβάνει συνήθως εφαρμογή τζελ λεύκανσης με ειδικό φως LED.

Μην ξεχνάτε, λοιπόν, ότι η σωστή λεύκανση δοντιών θα σας χαρίσει το πιο γοητευτικό χαμόγελο με φυσικότητα!

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ