Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θέλει με κάθε τρόπο να μπει ξανά στη ζωή της αγαπημένης του Ελένης

Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θα κάνει πάρα πολλές προσπάθειες να γίνει αγαπητός στο Διαφάνι, στις Άγριες Μέλισσες. Θα προσπαθήσει να χτίσει κύκλο, ξεκινώντας την παρέα με τους παλιούς του γνώριμους, χωρίς αποτέλεσμα.

Όλοι τον αντιμετωπίζουν με σεβασμό, αλλά και με απόσταση. Κανείς δε μπορεί να τον εμπιστευτεί εύκολα, πόσο μάλλον η Ελένη Σταμίρη. Παρόλο που εκείνος προσπαθεί να την πλησιάσει, η Λενιώ βάζει τοίχο. Ο Ζάχος θέλει με κάθε τρόπο να μπει ξανά στη ζωή της αγαπημένης του. Της εξηγεί καθημερινά πως δεν είναι το τέρας που βλέπει η ίδια τόσο καιρό. Φυσικά, η Ελένη δεν κάνει πίσω και δεν πείθεται εύκολα.

Η προσέγγιση μέσω του μικρού Σέργιου

Για να καταφέρει ο Ζάχος να “εισβάλλει” στη ζωή της, πλησιάζει τον μικρό Σέργιο. Ο μικρός, νιώθει προστασία κοντά του, ύστερα από την απουσία του Λάμπρου από το σπίτι. Οι δυο τους δένονται πολύ, με τον Ζάχο να του γίνεται απαραίτητος.

Αναπτύσσουν μία ιδιαίτερη φιλία. Ο Ζάχος, μάλιστα, δείχνει ένα πολύ γλυκό πρόσωπο στον μικρό, ο οποίο θα διχάσει αρκετά τους πρωταγωνιστές στο Διαφάνι, αλλά και τους τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες.

Ο μικρός Σέργιος, χωρίς να ρωτήσει κανέναν, θα τον καλέσει στην ονομαστική του εορτή. Μία μικρή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο σπίτι, με τον Ζάχο να είναι ένας ανεπιθύμητος καλεσμένος.

Αυτό που δεν περιμένει κανείς είναι πως θα εμφανιστεί κι άλλος καλεσμένος, από το πουθενά και θα φέρει την μεγάλη ανατροπή. Ποιος είναι στα αλήθεια ο Ζάχος Λυκογιάννης;

Από το Youfly.com

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here