Ομορφιά χείλη: Οι μέθοδοι και η διαδικασία της αυξητικής χειλιών

Στις μέρες μας υπάρχει μεγάλη τάση προς την αυξητική χειλιών. Η αυξητική των χειλιών είναι μια διαδικασία που πραγματοποιείται για να αναμορφώσει και να αυξήσει τα χείλη. Ο τελικός στόχος είναι τα χείλη να φαίνονται πιο γεμάτα και αισθητικά. Η μεγέθυνση των χειλιών γίνεται ανάλογα με τα γύρω χαρακτηριστικά του προσώπου, όπως η μύτη και τα δόντια και τα μάγουλα. Ενδιαφέρεστε για τη διαδικασία; Ας δούμε τα πρώτα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε προτού προβείτε σε μία τέτοια αισθητική παρέμβαση.

Αυξητική χειλιών: Πώς ξεκινάω;

Ένα από τα πρώτα πράγματα που πρέπει να κάνετε πριν πάρετε την τελική απόφαση για να αυξήσετε το μέγεθος των χειλιών σας είναι να κλείσετε ένα ραντεβού με τον πλαστικό χειρούργο της επιλογής σας για να εξετάσει ο ίδιος τα χείλη σας και να κρίνει αν είστε η κατάλληλη υποψήφια για αυτή την διαδικασία. Οφείλετε να γνωρίζετε ότι η αύξηση των χειλιών μπορεί να γίνει μόνο σε ασθενείς που έχουν καλή συνολική υγεία και σε ασθενείς που θέτουν ρεαλιστικούς στόχους για τα χείλη τους. Ενδείκνυται για όσους δεν έχουν επαρκή πληρότητα στα χείλη τους και σε άλλους που το αναπτύσσουν με την ηλικία. Πιο συχνά, το άνω χείλος αντιμετωπίζεται. Συχνότερα αυτού του είδους η επέμβαση επιλέγεται από γυναίκες που δεν έχουν επαρκή πληρότητα στα χείλη τους ή σε γυναίκες που εξαιτίας ατυχημάτων τα χείλη τους έχουν υποστεί ζημιά. Περιπτώσεις που ενδέχεται να μην είναι κατάλληλες για να προχωρήσουν σε αυξητική χειλιών είναι:

  1. Επαναλαμβανόμενες βλάβες απλού έρπητα
  2. Διαταραχές του νεύρου του προσώπου
  3. Σοβαρή υπέρταση
  4. Διαβήτης
  5. Ιστορικό πολλαπλών αλλεργιών
  6. Αυτοάνοσες διαταραχές

Η διαδικασία που ακολουθείται όταν παρθεί η τελική απόφαση για αυξητική χειλιών είναι ότι για ενέσιμη αύξηση των χειλιών, θα σας χορηγηθεί με τοπική αναισθησία για να μην νιώσετε κανενός είδους δυσφορία. Ο γιατρός σας θα σας προτείνει το καλύτερο ενέσιμο πληρωτικό που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Οι περιοχές που πρόκειται να υποβληθούν σε θεραπεία σημαδεύονται και το πληρωτικό υγρό εγχέεται χρησιμοποιώντας μια λεπτή βελόνα.

Υπάρχουν και άλλοι τρόποι που μπορούν εναλλακτικά να χρησιμοποιηθούν ως χειρουργικά εμφυτεύματα, όπως:

  • Το δικό σας μόσχευμα λίπους ή τοπικά μοσχεύματα που λαμβάνονται από το εσωτερικό του στόματος σας
  • Μεταμόσχευση από δότη
  • Συνθετικό υλικό

Η ενέσιμη αύξηση των χειλιών μπορεί να πραγματοποιηθεί σε εξωτερική βάση. Μετά από την διαδικασία μπορείτε να πάτε σπίτι χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Σε περίπτωση δυσφορίας ή απλά για να μειώσετε το πρήξιμο εφαρμόστε πάγο. Βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι πρέπει να αποφύγετε τη χρήση πίεσης στα χείλη σας και οποιαδήποτε προϊόντα χειλιών αμέσως μετά τη διαδικασία.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here