Big Brother αποχώρηση: Μεγάλη ανατροπή στο ποιος αποχώρησε από το reality


Μεγάλη ανατροπή στο ποιος αποχώρησε από το σπίτι του Big Brother τα ξημερώματα του Σαββάτου. Κανείς δεν περίμενε την τροπή που πήρε το reality, καθώς ο παίκτης που αποχώρησε εν τέλει ήταν ο Steve Milatos. Πρόκειται για έναν από τους πιο αγαπητούς παίκτες και όπως ήταν λογικό την ανακοίνωση ακολούθησαν κλάματα. Δεν έλειψε όμως ούτε η ένταση ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους, αλλά και στους παρουσιαστές. Υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας υπήρξαν ποινές στους παίκτες για παραβίαση κανόνων. Γι’ αυτό και υποψήφιοι για να φύγουν από το σπίτι του Big Brother ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής και ο Στιβ Μιλάτος. Το τηλεοπτικό κοινό απεφάνθη και ο Steve έπρεπε να αποχωρήσει.

Big Brother: Τι συνέβη την Παρασκευή πριν την αποχώρηση

Το μοντέλο είχε αναπτύξει στενές σχέσεις με αρκετούς συμπαίκτες του και ήταν λογικό να υπάρξει κατήφεια ανάμεσά τους. Ωστόσο, παραλίγο να δημιουργηθεί ένταση με τους εναπομείναντες υποψηφίους προς αποχώρηση μόλις ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε το ποιος φεύγει. Ο Κωστής Στυλιανάκης τους είδε πως χαμογελούσαν και γύρισε προς το μέρος τους, απειλώντας τους να μην γελάνε την ώρα που αποχωρεί άνθρωπος από το σπίτι. Από τη μεριά του όμως ο Στιβ Μιλάτος φάνηκε πολύ πιο ψύχραιμος. Αναφέρθηκε στην αποχώρησή του και είπε πως ήταν κάτι που το περίμενε. Δεν μετάνιωσε στιγμή για την απόφασή του να έρθει στον ΣΚΑΪ και να συμμετάσχει στο reality, ενώ προέτρεψε όλους να κάνουν το ίδιο.

Ένταση παραλίγο να δημιουργηθεί και μεταξύ του παρουσιαστή, Γρηγόρη Γκουντάρα, και της Ανχελίτας. Ο Γρηγόρης της απηύθυνε το λόγο, εκείνη δεν απάντησε και τα αίματα σα να άναψαν λίγο. Ο 29χρονος Στιβ Μιλάτος, επιστρέφοντας στην αποχώρηση της Παρασκευής, κατάγεται από τα Τρίκαλα και στόχος του ήταν να κερδίσει αναγνωρισιμότητα από την συμμετοχή του στο παιχνίδι του Big Brother. Αυτός ο στόχος σαφώς και επετεύχθη, ενώ είναι σίγουρο ότι η καριέρα του ως μοντέλο και influencer πρόκειται να απογειωθεί μετά από το πέρασμά του από τον τηλεοπτικό φακό.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ