Αποκλειστικό healthweb.gr:Παναγιώτης Στάθης 1η ΥΠΕ:Παραιτήθηκε ο διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.healthweb.gr, ο κ. Παναγιώτης Στάθης υπέβαλε την παραίτηση του στον Υπουργό Υγείας Αθανάσιο Πλεύρη, η οποία έγινε δεκτή .Μετά την παραίτηση του  διοικητή του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) κ.  Χρήστου Αντωνόπουλου , όπως γράψαμε αποκλειστικά στο healthweb αλλά και του διοικητή του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας κ. Παναγιώτη Αρκουμανέα , ακολούθησε η παραίτηση του  διοικητή της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής κ. Παναγιώτη Στάθη.

Παναγιώτης Στάθης

Να σημειώσουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Αρκουμανέας αλλά και ο κ. Παναγιώτης Στάθης ήταν προσωπική επιλογή του πρώην υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια για τις θέσεις που υπηρέτησαν .Οι φήμες θέλουν τον κ. Αρκουμανέα να πηγαίνει στο υπουργείο Τουρισμού ως το δεξί χέρι του Βασίλη Κικίλια και τον κ. Στάθη να αναλαμβάνει νέα νευραλγική θέση στην Υγεία .

  • Να υπογραμμίσουμε ότι παραμένει κενή η θέση του  διοικητή του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών (Γ.Ν.Α. Λαϊκό) αφού δεν αντικαταστάθηκε ακόμη  ο κ. Αντωνόπουλος και διοικεί η υποδιοικήτρια .
  •  Ελπίζουμε ο νέος διοικητής του Γενικού  Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών , να τοποθετήσει επιτέλους μαγνητικό τομογράφο διότι ταλαιπωριούνται οι ασθενείς που νοσηλεύονται με αιματολογικές κακοήθειες αλλά και οι  ογκολογικοί  ασθενείς καθώς και οι ασθενείς με αυτοάνοσα νοσήματα αλλά και οι  ασθενείς με HIV λοίμωξη καθώς  και οι ασθενείς στην  Μονάδα μεταμόσχευσης μυελού των οστών και συμπαγών οργάνων (νεφρός, ήπαρ) καθώς και στην μονάδα Μεσογειακής αναιμίας αλλά  και στις εξειδικευμένες χειρουργικές επεμβάσεις , αφού οι μαγνητικές τομογραφίες  τους είναι απαραίτητες .

 

 

ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΝΤΑΜΠΟΥ 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ