Γαλλία: Ο σχεδιαστής-Μίδας του οίκου Balmain αποκαλύπτει για πρώτη φορά το φρικτό ατύχημα που είχε


Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας Ολιβιέ Ρουστέν αποκάλυψε ότι τραυματίστηκε μετά από ένα ατύχημα που είχε πέρυσι στο σπίτι του και δημοσίευσε μια φωτογραφία του με βαριούς επιδέσμους.

Η φωτογραφία που «ανέβασε» στο Instagram το «τρομερό παιδί» του Balmain δείχνει τον τραυματισμό που υπέστη όταν εξερράγη το τζάκι του. Ο Ρουστέν, δημιουργικός διευθυντής του γαλλικού οίκου μόδας, μοιράστηκε την εμπειρία του σε μια ανάρτηση στο Instagram το Σάββατο.

O Oλιβιέ Ρουστέν το 2017 στην Εβδομάδα Μόδας ΠαρισιούΑ.Ρ

«Ακριβώς πριν από ένα χρόνο, το τζάκι μέσα στο σπίτι μου έσκασε», έγραψε.
Την επόμενη μέρα ξύπνησε στο νοσοκομείο Saint Louis του Παρισιού και έκτοτε αναρρώνει από τις πληγές του.

Ο Ρουστέν είπε ότι οι ανασφάλειές του και η «εμμονή με την τελειότητα» της μόδας τον εμπόδισαν να αποκαλύψει νωρίτερα την απίστευτη περιπέτεια που έζησε.
«Για να είμαι ειλικρινής δεν είμαι πραγματικά σίγουρος γιατί ντρεπόμουν», έγραψε.

Όταν συνήλθε έκρυβε τις πληγές του με μακριά μανίκια και κοσμήματα κατά τη διάρκεια επίσημων παρουσιάσεων και συνεντεύξεων. «Τώρα, ένα χρόνο αργότερα – είμαι θεραπευμένος, χαρούμενος και υγιής», έγραψε.

Ευχαρίστησε το ιατρικό προσωπικό που τον βοήθησε παρά την «αντιμετώπιση ενός απίστευτου αριθμού περιστατικών Covid-19 την ίδια στιγμή», και μίλησε για το πόσο τυχερός νιώθει τώρα. «Υπάρχει πάντα ο ήλιος μετά την καταιγίδα» είναι το μήνυμα που στέλνει στους φανατικούς οπαδούς του.

Ο Ρουστέν ανέλαβε τη θέση του δημιουργικού διευθυντή στην Balmain το 2011 σε ηλικία μόλις 25 ετών. Σύμφωνα με ένα προφίλ στο Out Magazine, η εταιρία αύξησε τα κέρδη της μεταξύ 15% και 20% μεταξύ 2012 και 2015.

Σε βραβεία μόδας στο Λονδίνο το 2015Α.Ρ

Έχει ανοίξει μπουτίκ στο Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη, την πρώτη εταιρεία εκτός Παρισιού. Ένα ντοκιμαντέρ που βγήκε στο Netflix το 2019, με τίτλο Wonder Boy, είναι αφιερωμένο στον ίδιο, την καριέρα του και τη ζωή του, καθώς αναζητούσε τη βιολογική του μητέρα.

Ο παρολίγον δικηγόρος, υιοθετημένος Γάλλος σχεδιαστής μόδας, μιλάει Γαλλικά, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά και Ελληνικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ