Ο “Τηλέμαχος” παίρνει θέση για τη διαθεσιμότητά του: “6 Ψέματα που λέχθηκαν εναντίον μου”


Επειδή από το καλοκαίρι γίνονται πολλά δημοσιεύματα σχετικά με τα βίντεο στο κανάλι μου στο youtube και με αποκορύφωμα την Διαθεσιμότητα στην οποία ετέθην (χωρίς ακόμα να μου έχουν απαγγελθεί κατηγορίες), θα αναφέρω τα 6 μεγαλύτερα ψέματα που λέχθηκαν εναντίον μου.


Ψέμα:

  1. Παρομοιάζει το σελφ τεστ με βιασμό (δελτίο ειδήσεων Mega Channel 26/27 Ιουλίου)

Αλήθεια:

Στο βίντεο «Εκβιαστικά Τεστ μέρος πρώτο» που ανέβηκε στον ιστότοπο  Youtube αναφέρω επί λέξη:

«όπου έχω δώσει τα (προσωπικά) δεδομένα το έχω κάνει με δική μου συναίνεση και αυτό έχει μία διαφορά με το να σου τα παίρνουνε με το «έτσι θέλω» και θα εξηγήσω ποια είναι η διαφορά για να το καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης που δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με αυτό. Δύο απλά παραδείγματα για να δείξω πόσο σημαντική είναι η συναίνεση» (εκ των οποίων το πρώτο παράδειγμα ήταν ότι η συνουσία χωρίς συναίνεση είναι βιασμός).

Ψέμα:

  1. Ο αστυνομικός που παρακινούσε να μην κάνουν τα εμβόλια και διαγνωστικά τεστ (Mega Channel 7 Οκτωβρίου)

Αλήθεια:

Στο βίντεο «Εκβιαστικά Τεστ μέρος πρώτο» αναφέρω επί λέξη «όταν το είδα αυτό (την ΚΥΑ για τα εκβιαστικά self tests), είπα θα αντιδράσω». Στο βίντεο με τίτλο: «Εκβιαστικά Rapid tests» αναφέρω ότι στον νόμο για τα υποχρεωτικά rapid tests με αντίτιμο «υπάρχει ξεκάθαρος εκβιασμός και τιμωρητική διάθεση για όποιον δεν έχει κάνει το εμβόλιομε τη συνέχεια του βίντεο να είναι ανάλυση των λεγομένων μου και όχι προτροπή σε οποιαδήποτε απόφαση. Στο βίντεο με τίτλο «Υποχρεωτικότητα εμβολίων; ΟΧΙ!» αναφέρω επί λέξη: «…δεν θα αλλάξουν την απόφασή μου να αντιτίθεμαι στον υποχρεωτικό εμβολιασμό» αναφέροντας την δική μου επιλογή και όχι κάποια προτροπή.

Ψέμα:

  1. Εμβόλιο και rapid test που δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα (Star Channel 6 Οκτωβρίου)

Αλήθεια:

Δεν έχω πει κάτι τέτοιο, πλην μίας παρατιθέμενης εικόνας δημοσιεύματος του ελληνικού τύπου στο βίντεο με τίτλο «Υποχρεωτικότητα εμβολίων; ΟΧΙ!» και δεχόμενος το επιχείρημα της άλλης πλευράς ότι η ανοσία που προσφέρει (το εμβόλιο) είναι σίγουρη προκειμένου να συνεχίσω το συλλογισμό μου.

Ψέμα:

  1. Παρομοιάζει τις μεθόδους για τον εμβολιασμό αντίστοιχες με αυτές εκτελεστικού αποσπάσματος (Star Channel 6 Οκτωβρίου)

Αλήθεια:

Στο βίντεό μου με τίτλο «Εκβιαστικά Rapid tests» παραθέτω τις δηλώσεις Πέτσα πως το να χάσει κάποιος το εισόδημά του αποτελεί ισχυρό κίνητρο για εμβολιασμό και στη συνέχεια αναφέρω αυτολεξεί: «Άλλες μέθοδοι που αποτέλεσαν ισχυρά «κίνητρα», ελπίζω ο κρατισμός να μην τις εξετάζει» 

Ψέμα:

  1. Όσοι πρέπει να κάνουν το εμβόλιο πρέπει να πληρώσουν (Mega Channel 7 Οκτωβρίου)

Αλήθεια:

Αναφέροντας την προπαγάνδα που προσπαθεί να περάσει το διχαστικό επιχείρημα ότι οι μη εμβολιασμένοι πρέπει να πληρώνουν το κόστος νοσηλείας από την τσέπη τους στο βίντεό μου με τίτλο: «Υποκρισία φανατικών εμβολιαστών» αναφέρω επί λέξη: «Οι φανατικοί του εμβολιασμού πριν αποκαλέσουν τους άλλους ψεκασμένους, και πριν ζητήσουν τα ρέστα θα πρέπει να αναλογιστούν το πρόσφατο παρελθόν. Πριν κουνήσουν το δάχτυλο, πριν κάνουν υποδείξεις πριν ηθικολογήσουν θα πρέπει να πληρώσουν αυτά που μας χρωστάνε.» Τα ανωτέρω αντιπαραβάλλονται κατά την δική τους αντίληψη ότι αυτός που προκαλεί οικονομική ζημιά στα δημόσια ταμεία πρέπει να πληρώνει. Το βίντεο κλείνει με τις φράσεις «Αγαπητοί εμβολιάκηδες, δικαιοσύνη δεν είναι δύο μέτρα – δύο σταθμά, σεβαστείτε την επιλογή ενός ανθρώπου να μην εμβολιαστεί».

Ψέμα:

  1. Ήταν ανάμεσα στους προσαχθέντες που προκάλεσαν επεισόδια (Huffigtonpost.gr και άλλα sites)

Αλήθεια:

Τελευταία φορά που με έκανε προσαγωγή η αστυνομία ήταν κάπου στο 2005 (προ κατατάξεώς μου στο Σώμα) όπου τσακώθηκα στον συναυλιακό χώρο Gagarin για τα μάτια μιας γυναίκας.

  Όσον αφορά το περίφημο βίντεο «πως πολεμάμε τα ΜΑΤ», στο οποίο προτρέπω τους πολίτες σε καθιστική διαμαρτυρία και για το οποίο ετέθην σε διαθεσιμότητα, εντάξει καταδικάστε με, το έκανα.

Αλλά καταδικάστε και τον Μαχάτμα Γκάντι που πρώτος το επινόησε.

Σύνδεσμος του καναλιού στο οποίο μπορείτε να βρείτε τα βίντεό μου:

https://www.youtube.com/channel/UCMYTcrqOY9iLJi6-sW70wRw

Σύνδεσμος με πληροφορίες για τον Μαχάτμα Γκάντι:

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE%B1%CF%87%CE%AC%CF%84%CE%BC%CE%B1_%CE%93%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B9


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ