Έγχρωμοι φακοί επαφής: Φορέστε χρωματιστούς φακούς επαφής για ένα πιο σαγηνευτικό βλέμμα!

Οι έγχρωμοι φακοί επαφής υπάρχουν εδώ και χρόνια. Όμως σχετικά πρόσφατα έχουν έρθει πάλι στο προσκήνιο και οι πωλήσεις τους έχουν εκτοξευθεί. Άλλωστε ορισμένοι από τους αστέρες του Hollywood τους φορούν όλο και συχνότερα. Οι χρωματιστοί φακοί επαφής μπορούν να χρησιμοποιηθούν κάθε μέρα ή περιστασιακά. Αλλά πώς ξέρετε αν οι έγχρωμοι φακοί επαφής είναι κατάλληλοι για εσάς; Αυτή είναι μια ερώτηση που μόνο ο οπτικός σας μπορεί να απαντήσει. Υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι φορούν έγχρωμους φακούς επαφής. Ωστόσο τελικά, είναι μια πολύ προσωπική επιλογή.

Κάποιοι από τους πιο δημοφιλείς λόγους που κάποιος μπορεί να φορέσει χρωματιστούς φακούς επαφής είναι:

  • Να αλλάξουν την καθημερινή τους εμφάνιση

Μερικοί άνθρωποι ζήλευαν πάντα εκείνους με μπλε μάτια ή αυτό το αστραφτερό πράσινο που φαίνεται τόσο εξωτικό στις κοκκινομάλλες. Η αλλαγή του χρώματος των ματιών σας μπορεί να φαίνεται τρομακτική. Αλλά μόλις προσπαθήσετε, είναι δύσκολο να το σταματήσετε. Είναι καλύτερο να ξεκινήσετε το ταξίδι των έγχρωμων φακών επαφής σας με ένα πιο φυσικό χρώμα ματιών. Με απλά λόγια, μην πηγαίνετε από ένα καφέ σε ένα έντονο μπλε αν θέλετε να παραμείνετε διακριτικοί και να μην το καταλάβει κανείς. Η Μελάνια Τραμπ είναι μία από τις celebrities που είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα κάποιου που χρησιμοποιεί μια λεπτή αλλαγή χρώματος ματιών στην καθημερινότητά της. Σε δημόσιες ή φανταχτερές εκδηλώσεις μπορεί κάποιος να παρατηρήσει ότι φοράει γαλάζιους φακούς επαφής. Αυτό είναι κάτι που βέβαια πάντα επιλέγει ανάλογα με το φόρεμα που θα φορέσει.

  • Να ξεχωρίσουν ανάμεσα στο πλήθος

Μερικοί άνθρωποι αγαπούν να κάνουν εντύπωση διαρκώς ή να κάνουν πιο αισθητή την παρουσία τους μεταξύ των συνομηλίκων τους και η αλλαγή του χρώματος ματιών είναι ένας εύκολος τρόπος για να γίνει αυτό. Σε κάποιους αρέσει να επιλέγουν πιο τολμηρές επιλογές, όπως μωβ, γκρι ή ακόμη και δίχρωμο φακό. Συνηθισμένα παραδείγματα ανθρώπων που φοράνε έγχρωμες επαφές για να ξεχωρίζουν είναι για συνεντεύξεις δουλειάς ή σε πρώτες σημαντικές συναντήσεις για να διασφαλίσουν ότι δεν θα ξεχαστούν γρήγορα.

  • Για να ζωντανέψουν αυτό που φορούν

Ένας άλλος κοινός λόγος που κάποιος μπορεί να φορέσει έγχρωμους φακούς επαφής αφορά αυτούς που λατρεύουν την μόδα και το μοντέρνο ντύσιμο γενικότερα. Οι έγχρωμοι φακοί επαφής είναι ένας εύκολος τρόπος για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας και να την κάνετε αξέχαστη. Συνταγογραφούμενοι έγχρωμοι φακοί επαφής μπορούν να κατασκευαστούν σε μεγάλη γκάμα, ακόμη και σε εκείνους που δεν χρειάζονται! Εάν δεν είστε σίγουροι, θα πρέπει να ρωτήσετε τον οφθαλμίατρο ή τον οπτικό σας πριν προβείτε σε αγορά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here