Βασίλης Μπισμπίκης: Ποιος είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που έκλεψε την καρδιά της Δέσποινας Βανδή;


Ο Βασίλης Μπισμπίκης έχει μακρά πορεία στα τηλεοπτικά και θεατρικά δρώμενα. Είναι ένας άνδρας ταλαντούχος, που διεκδικεί με πάθος τα όνειρά του. Και αμέσως μόλις τα κατακτήσει, βάζει πλώρη για τους επόμενους στόχους του. Τώρα τελευταία έχει απασχολήσει την κοινή γνώμη με το ειδύλλιό του με την Δέσποινα Βανδή. Ωστόσο, ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν είναι κάποιος ετερόφωτος αστέρας. Λάμπει από μόνος του, έχοντας χαράξει την προσωπική του πορεία στον καλλιτεχνικό κόσμο. Ίσως πιο γνωστός του ρόλος έως τώρα να είναι εκείνος του Μάνου Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες. Έχει όμως πρωταγωνιστήσει και στο 10, τον Γητευτή, τη Λέξη που Δε Λες, τα Μυστικά της Εδέμ και πολλά ακόμη. Και μην ξεχνάμε πως πρωταγωνιστεί στην σειρά μυστηρίου Κομάντα και Δράκοι στο Mega TV.

Ποιος είναι ο Βασίλης Μπισμπίκης

Γεννημένος στο Λουτράκι Κορινθίας, ο Βασίλης Μπισμπίκης εργάστηκε ως σερβιτόρος και ως γκρουπιέρης στο καζίνο του Λουτρακίου. Σε ηλικία 25 ετών, ωστόσο, μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει το όνειρό του και να σπουδάσει υποκριτική. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή της Μαίρης Βογιατζή-Τράγκα στα Εξάρχεια, εκεί που ο ίδιος αγαπά να τριγυρνά και να περνά τον χρόνο του. Τα Εξάρχεια αποτελούν πόλο έλξης για πολλούς ασυμβίβαστους καλλιτέχνες, άλλωστε.

Στην προσωπική του ζωή, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια και η γυναίκα του αποτελεί για εκείνον έμπνευση. Έχουν αποκτήσει έναν γιο μαζί, που υπεραγαπά και που στάθηκε αφορμή να αλλάξει την κοσμοθεωρία του. Όμως φαίνεται πως έχει αλλάξει πλέον σελίδα στην προσωπική του ζωή και εμφανίζεται συχνά πυκνά με την εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή. Οι δυο τους έχουν πιαστεί στον φακό να βολτάρουν στην Ερμού και να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους με καλή παρέα. Πρόσφατα μάλιστα βγήκαν σε φοιτητικό στέκι στα Εξάρχεια και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Αν και ορισμένοι στέκονται στη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι, οι δυο τους φαίνεται πως αγνοούν τα κακεντρεχή σχόλια και εστιάζουν σε αυτό που ζουν.

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ