Κομάντα και Δράκοι 10/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της μεταφυσικής σειράς;

Ένα ακόμη επεισόδιο της μεταφυσικής σειράς του Mega TV, Κομάντα και Δράκοι, προβάλλεται απόψε στις 22:30. Είναι το τρίτο κατά σειρά επεισόδιο, σε μία νεανική σειρά που έχει ήδη καθιερωθεί για την ποιότητα της παραγωγής και τις εξαιρετικές ερμηνείες. Ο τίτλος του αποψινού επεισοδίου είναι “Αστρική Προβολή” και οι εξελίξεις αναμένονται εντυπωσιακές. Η άφιξη του Δρακο-Μιχάλη πρόκειται να αλλάξει τις ισορροπίες στην συμμορία των Δράκων. Ο Ντόντος χαίρεται ιδιαίτερα από αυτή την εξέλιξη, ενώ ο Γιώργος πείθει τους φίλους του να ψάξουν να τον βρουν για βοήθεια. Αφού συμφωνούν να τρέξουν για βοήθεια, πηγαίνουν στους πρόποδες του στοιχειωμένου βουνού και βρίσκουν μια παράγκα. Στην παράγκα θα αναμετρηθούν με τη φοβερή Βενετία, που είναι η μητέρα του Ντόντου.

Κομάντα και Δράκοι: 3ο επεισόδιο

Ο Αλέξανδρος καταφέρνει κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης να κλέψει ένα μεταλλικό κουτί. Η Ίρις από τη μεριά της δεν έχει μπορέσει μέχρι τώρα να ανακαλύψει τον Μπάμπα Μπομπ και ζητά βοήθεια από τον Γιώργο. Αφού εκείνος λοιπόν είναι σε θέση να μπει σε αστρική προβολή, θα μπορέσει να βρει πού κρύβεται ο γκουρού στο Άσραμ. Ο Γιώργος συμφωνεί να τη βοηθήσει, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά από τα Κομάντα παρακολουθούν τη διαδικασία. Τον εντοπίζει, αλλά δεν είναι μόνος του. Υπάρχει ένα τέρας χωρίς μορφή, αόρατο, το οποίο απειλεί τον Γιώργο και τον κάνει να τρομάξει. Τι θα συμβεί στην συνέχεια;

Η νεανική σειρά του Mega TV έχει ήδη αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό. Οι ηθοποιοί παίζουν εξαιρετικά, ενώ το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι επίσης συγκλονιστικά. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, ξεχωρίζουν ο βασίλης Μπισμπίκης, η Μαρίνα Καλογήρου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Λευτέρης Κοκογιαννάκης, ο Βασίλης Κουκαλάνι, η Ελένη Φιλίνη, η Αναστασία Τσιλιμπίου και πολλοί ακόμη. Guest star για την σειρά είναι ο Στέλιος Μάινας. Έπειτα από παραγωγές όπως το Νησί που σπάνιζαν, φέτος η τηλεόραση μπορεί να υπερηφανεύεται πως έχει παραγωγές όπως τα Κομάντα και Δράκοι.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here