Κίνηση ΤΩΡΑ: Απέραντο μποτιλιάρισμα στον Κηφισό – Μεγάλες δυσκολίες σε όλη την Αττική

Κίνηση ΤΩΡΑ: Πολλά προβλήματα για τους οδηγούς στον Κηφισό και άλλους δρόμους της Αττικής – Κλείνει στις 11:30 το κέντρο της Αθήνας

Πολύ αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Δευτέρας στον Κηφισό με μεγάλο μποτιλιάρισμα κυρίως στο ρεύμα καθόδου. Όπως φαίνεται στον χάρτη της Google για την κίνηση, λίγο μετά τις 8 το πρωί τα προβλήματα για τους οδηγούς ξεκινούν σχεδόν από το ύψος της Κηφισιάς και συνεχίζονται μέχρι τα ΚΤΕΛ.

Στην άνοδο του Κηφισού η κίνηση είναι αυξημένη από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Ιωνία καθώς η πρόγνωση για βροχές μέχρι το μεσημέρι στην Αθήνα φαίνεται ότι οδήγησε αρκετούς κατοίκους της πρωτεύουσας να πάρουν το αυτοκίνητό τους για να κινηθούν.

Αυξημένη κίνηση και μποτιλιάρισμα κατά τμήματα και στην κάθοδο της Κηφισιάς από το ύψος του Αμαρουσίου, δυσκολίες και στην κάθοδο της Μεσογείων αλλά και στους δρόμους γύρω από το κέντρο της Αθήνας.

Υπενθυμίζεται ότι για τις 11:30 το πρωί έχουν προγραμματιστεί δύο συγκεντρώσεις: Η μια έξω από το Εφετείο από ΟΛΜΕ και ΔΟΕ και η δεύτερη στα Προπύλαια από φοιτητές και μαθητές.

Δείτε χάρτη με την κίνηση λίγο μετά τις 8 το πρωί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here