Ο Ερντογάν το έριξε στα… ερωτικά τραγούδια – Σόου με τους νεολαίους του ΑΚΡ ενώ η Τουρκία στενάζει


Απελπισμένες προσπάθειες με… ερωτικά τραγούδια από τον Ερντογάν για να αντιστρέψει το σε βάρος του κλίμα

Με κάθε τρόπο φαίνεται ότι προσπαθεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να αντιστρέψει το σε βάρος του δημοσκοπικό κλίμα καθώς η οικονομία της Τουρκίας περνάει εδώ και αρκετούς μήνες μια τεράστια κρίση με την αντιπολίτευση να τον κατηγορεί για αδράνεια και σπασμωδικά μέτρα.

Τελευταία κίνηση του Ερντογάν, μετά το μπάσκετ, ήταν το… τραγούδι με τον πρόεδρο της Τουρκίας να στήνει ένα σόου με τους νεολαίους του κόμματός του (ΑΚΡ) πιστεύοντας ότι έτσι θα πείσει ότι οι νέοι της χώρας του τον πιστεύουν – αν και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν τελείως διαφορετικά στοιχεία.

Το τραγούδι που επέλεξε, μάλιστα, ο Ερντογάν ήταν ένα ερωτικό τραγούδι που έκανε θραύση στη δεκαετία του 1980 με τον ανταποκριτή του ΣΚΑΪ στην Τουρκία να σημειώνει ότι το συγκεκριμένο άσμα είναι ένα από τα 10 που πρέπει να ξέρει κανείς όταν μιλάει για τη γειτονική χώρα.

Η επιλογή του συγκεκριμένου τραγουδιού, πάντως, δεν ήταν καθόλου τυχαία καθώς εκτός από τον στίχο «αχ αγάπη μου δίχως εσένα αυτή η ζωή δεν αντέχεται, αυτή η ταλαιπωρία δεν αντέχεται», στο ίδιο τραγούδι υπάρχει και ο στίχος «δίχως εσένα ηγέτη μας αυτή η ταλαιπωρία δεν αντέχεται».

Τα κόμματα της αντιπολίτευσης στην Τουρκία, ωστόσο, δεν πείθονται από τα σόου που στήνει κάθε 15 ημέρες με νέους ο Ερντογάν επειδή τα ποσοστά του ΑΚΡ στις δημοσκοπήσεις είναι χαμηλά στην ηλικιακή ομάδα αυτή, σχολιάζοντας «ωραία τα τραγούδια αλλά τα προβλήματα παραμένουν και η επόμενη ημέρα στην Τουρκία είναι δύσκολη».

Δείτε τον Ερντογάν να τραγουδάει από το 16ο λεπτό

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ