Έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού που εγκατέλειψε νεαρή ποδηλάτισσα στο Ηράκλειο


Σε εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών για τον ασυνείδητο οδηγό που χτύπησε και εγκατέλειψε ποδηλάτισσα στο Ηράκλειο

Εξακολουθεί να αναζητείται ο ασυνείδητος οδηγός, ο οποίος το πρωί της Κυριακής χτύπησε και εγκατέλειψε μία νεαρή ποδηλάτισσα στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, o οδηγός του οχήματος όχι μόνο δε σταμάτησε για να καλέσει ασθενοφόρο για τη γυναίκα που είχε τραυματιστεί αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν την 35χρονη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η νεαρή γυναίκα από την Πολωνία, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο καθώς είχε τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματος της με την κατάσταση της υγεία της μάλιστα να κρίνεται σοβαρή.

Αστυνομικοί που διενεργούν την προανάκριση συλλέγουν στοιχεία και μαρτυρίες που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα του ασυνείδητου οδηγού. Στην περιοχή υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει συγκεντρωθεί πλούσιο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ