GNTM 11/10: Τι θα συμβεί στο αποψινό επεισόδιο;


Ένα ακόμη επεισόδιο του συναρπαστικού σόου GNTM 4 προβάλλεται απόψε από το Star TV στις 21:00. Έχουν γίνει ήδη οι αλλαγές στο look των διαγωνιζόμενων, μιας και το προηγούμενο επεισόδιο είχαμε το makeover.

Τώρα πλέον ήρθε η στιγμή για τις polaroids. Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία να διαπιστώσουν οι κριτές ποιοι έχουν προσαρμοστεί με την εικόνα τους και ποιοι δυσκολεύονται να το κάνουν. Εκφράσεις προσώπου λοιπόν και αποδεικνύεται ποιος έχει την στόφα του μοντέλου. Επιπλέον, ακολουθεί δοκιμασία αποχώρησης με χορό. Ποιος έχει τον ρυθμό μέσα του και ποιος δεν μπορεί να πάρει τα πόδια του;

Η αποψινή πρόκληση είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα, καθώς πολλά μοντέλα δείχνουν πώς συνεργάζονται. Και πάλι θα πρέπει να συνδυαστούν αρμονικά σε ζευγάρια, έτσι ώστε να προσφέρουν το βέλτιστο αποτέλεσμα στις λήψεις. Λίγο αργότερα, έρχεται η ώρα για μία ακόμη αποχώρηση. Υπάρχουν ζευγάρια με μειονέκτημα, αλλά και με αβαντάζ. Από την άλλη, υπάρχουν μοντέλα με εμπειρία στον χορό και τα καλλιτεχνικά δρώμενα. Άλλα πάλι ούτε που σκαμπάζουν.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ