Καταδίωξη στην Αθήνα: Η στιγμή που ο 35χρονος εμβολίζει τις μοτοσυκλέτες της ΕΛ.ΑΣ.


Ο 35χρονος επιχείρησε να εμβολίσει τις μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. – Βίντεο ντοκουμέντο 

Εικόνες από το περιστατικό καταδίωξης στην Αθήνα φέρνει στο φως το Newsbomb.gr. Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο 35χρονος την στιγμή που επιχείρησε να εμβολίσει τις μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ.

Με το κλεμμένο αυτοκίνητο έριξε κάτω δύο άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο συνεπιβάτης της μηχανής τραυματίστηκε από την πτώση στα χέρια και στα πόδια.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο μητέρας, η οποία πήγε στις 8.00 το πρωί να αφήσει το παιδί της στο σχολείο στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 35χρονος παραφυλούσε έξω από το σχολικό συγκρότημα και αναζητούσε ευκαιρία για να αφαιρέσει κάποιο αυτοκίνητο.

Η μητέρα άφησε για λίγα δευτερόλεπτα τα κλειδιά στη μίζα για να συνοδεύσει το παιδί στο σχολείο. Ο δράστης βρήκε την ευκαιρία, μπήκε στο αυτοκίνητο, έβαλε μπρος και έκλεψε το όχημα. Η μητέρα σαστισμένη κάλεσε την Αστυνομία και μάλιστα μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης-Βουλιαγμένης για να κάνει δήλωση κλοπής. Αυτό που δεν είχε υπολογίσει ο δράστης ήταν ότι η μητέρα είχε ξεχάσει μέσα στο αυτοκίνητο το κινητό της τηλέφωνο.

Οι αστυνομικοί το εκμεταλλεύτηκαν και έτσι εντόπισαν μέσω του gps του κινητού τηλεφώνου το στίγμα. Με τον τρόπο αυτό οδηγήθηκαν στον έλεγχο στην οδό Μάρνης. Ο 35χρονος είτε δεν είχε δει ότι μέσα στο όχημα βρίσκεται το κινητό τηλέφωνο της κατόχου του οχήματος είτε δεν σκέφτηκε ότι αυτό μπορεί να τον προδώσει.

Στη θέα των αντρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ο 35χρονος επιχείρησε να εμβολίσει τις μοτοσικλέτες της ΕΛ.ΑΣ. Με το κλεμμένο αυτοκίνητο έριξε κάτω δύο άντρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ο συνεπιβάτης της μηχανής τραυματίστηκε από την πτώση στα χέρια και στα πόδια.

Ο 35χρονος δέχτηκε πυρά από αστυνομικό και σύμφωνα με πληροφορίες φέρει δύο τραύματα στα πόδια. Στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και διέφυγε τον κίνδυνο. O 35χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για ναρκωτικά και κλοπές, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. εκτιμά ότι θα χρησιμοποιούσε το κλεμμένο όχημα σε κάποια εγκληματική ενέργεια.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ