Τόνια Σωτηροπούλου Κωστής Μαραβέγιας: Παντρεύτηκαν σήμερα στην Ύδρα [vid]

Με πολιτικό γάμο, σε κλειστό κύκλο με μόλις 10 καλεσμένους παντρεύτηκαν σήμερα Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου. Οι νιόπαντροι ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους και φωτογράφους που βρίσκονταν στο νησί ήδη από το Σαββατοκύριακο πως δεν επιθυμούν την είσοδό τους στην τελετή, τους έστειλαν ωστόσο τούρτα και κρασί.

Ο μουσικός Κωστής Μαραβέγιας και η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου ενώθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου στις 6 μ.μ. με τα δεσμά του γάμου, στο αγαπημένο τους νησί, την Ύδρα. Το ζευγάρι που έχει επιλέξει να διατηρεί πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, επέλεξε ο να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου υπό άκρα μυστικότητα σε στενό κύκλο με 10 μόλις προσκεκλημένους. Προσκεκλημένοι του ζευγαριού ήταν άνθρωποι της οικογένειάς τους και στενοί φίλοι, όπως ο γνωστός σκηνοθέτης, Νίκος Περράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος, η Ευγενία Σαμαρά, ο Πάνος Μουζουράκης και η Κατρίνα Τσάνταλη.Ο γάμος ήταν πολιτικός και έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Υδραία» – το παλιό αρχοντικό Οικονόμου, ιδιοκτησίας Αδαμαντίου Πολέμη. Την τελετή πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος της Ύδρας, Γιάννης Μπελεγρής.

Οι νιόπαντροι ειδοποίησαν τους φωτογράφους που περίμεναν έξω από το ξενοδοχείο ότι δεν επιθυμούν την είσοδό τους στην αίθουσα της τελετής, τους έστειλαν ωστόσο στείλουν τούρτα και κρασί.

Κωστής Μαραβέγιας: Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια

«Η σχέση εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Το για πάντα είναι ζητούμενο. Και όχι μόνο στη σχέση με την Τόνια, αλλά στη σχέση με τους φίλους μας και τους ανθρώπους που αγαπάμε. Με την Τόνια νιώθουμε ασφαλώς οικογένεια. Πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Είναι μια μεγάλη δοκιμασία για ένα ζευγάρι το 24 ώρες, 7 ημέρες συγκατοίκηση. Για καλή μας τύχη, μάλλον επειδή είμαστε δυο ταυράκια που τα βρίσκουν γενικά, πιο πολύ μας έδεσε αυτό που περάσαμε, παρά μας δημιούργησε δονήσεις. Μας δημιούργησε θετικές δονήσεις. Μια χαρά ανακάλυψης και μοιραστήκαμε πιο πολύ χρόνο απ’ ότι πριν» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή στον Νίκο Χατζηνικολάου ο Κωστής Μαραβέγιας.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here