Bullying σε βάρος 13χρονου: «Δώσε μας λεφτά, γιατί αλλιώς θα σκοτώσουμε τη μάνα σου»


Σε μία κατασκήνωση το μήνα Σεπτέμβριο ξεκίνησε το bullying σε βάρος 13χρονου από τον Γαλατά Τροιζηνίας, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε στην Αστυνομία η μητέρα του.

«Του ζητούσαν λεφτά γιατί, όπως του έλεγαν, σε διαφορετική περίπτωση θα με σκότωναν», αναφέρει -μεταξύ πολλών άλλων- στη μήνυσή της η μητέρα του 13χρονου. Όπως λένε αστυνομικές πηγές, στη μήνυση τονίζεται ότι η ψυχολογική πίεση σε βάρος του 13χρονου ήταν μεγάλη, με στόχο να του αποσπούν χρήματα.

Η μήνυση υποβλήθηκε σε βάρος δύο 24χρονων, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία από την Αστυνομία. Σύμφωνα με τη σε βάρος τους καταγγελία, οι δυο τους ασκούσαν ψυχολογική βία σε βάρος του ανήλικου σε κατασκήνωση κατά το μήνα Σεπτέμβριο. Τότε ήταν που φέρονται να έβαλαν τον 13χρονο να πηδήξει από την οροφή ενός κοντέινερ, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στο πόδι. Οι φερόμενοι ως δράστες εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι το παιδί δεν είχε κοντά του τους γονείς του για όσο διάστημα παρέμεινε στην κατασκήνωση. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, δεν σταμάτησαν τον εκφοβισμό με το τέλος της κατασκήνωσης.

Αστυνομικές πηγές εξηγούν ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη μητέρα έγινε στις 4 Οκτωβρίου 2021. Τότε ήταν που οι δύο 24χρονοι φέρονται να προσέγγισαν τον 13χρονο και να τον απείλησαν προκειμένου να διαψεύσει όσα είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα του για τις σε βάρος του απειλές για να τους δώσει χρήματα. Οι δύο 24χρονοι φαίνεται ότι είχαν πληροφορηθεί -ή υποψιαστεί- για το γεγονός ότι ο ανήλικος είχε μιλήσει για όλα όσα είχε βιώσει στην κατασκήνωση.

Ο 13χρονος υπέφερε από το bullying και τους εκβιασμούς των νεαρών από το Σεπτέμβριο, χωρίς αρχικά να πει τίποτα στους γονείς του. Τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. έχουν συλλέξει καταθέσεις και έχουν σχηματίσει δικογραφία σε βάρος των δύο 24χρονων, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις στη Δικαιοσύνη.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ