Πρωτοσέλιδα των εφημερίδων σήμερα, Τρίτη (12/10)


Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα, Τρίτη (12/10)

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή σχετικά με την «λίστα Πέτσα» και τις δημοσκοπήσεις, η απάντηση της ΝΔ και η αντίδραση των υπολοίπων κομμάτων είναι στα περισσότερα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα Τρίτη (12/10).

Στα πρωτοσέλιδα και η πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα σε συνδυασμό με τα όσα είπε για τον ιό και τον εμβολιασμό ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας ενώ από σήμερα ξεκινούν οι εξορμήσεις των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ για εμβολιασμό σε απομακρυσμένες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας που εξακολουθεί να πιέζεται από την Covid-19.

Θέση στα πρωτοσέλιδα και για την επέκταση της αμυντικής συμφωνίας Ελλάδας-ΗΠΑ που αναμένεται να υπογραφεί τα επόμενα 24ωρα καθώς η Τουρκία συνεχίζει να εκφράζει δημόσια τον εκνευρισμό της από τις ελληνικές κινήσεις σε όλα τα επίπεδα.

Αναφορές στα πρωτοσέλιδα και για την έρευνα του ΣΕΒ σχετικά με τα επαγγέλματα με την μεγαλύτερη απορροφητικότητα εργαζομένων στην Ελλάδα αλλά και τα σχέδια του Δήμου Αθηναίων για την οριστική ανάπλαση της Πανεπιστημίου.

Δείτε ΕΔΩ τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για σήμερα,Τρίτη (12/10)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ