Ηράκλειο: Ξύλο έξω από τα δικαστήρια για την υπόθεση με τους πυροβολισμούς σε ταβέρνα στις Γούβες Επ


Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από τα δικαστήρια στο Ηράκλειο όπου οδηγήθηκαν δύο από τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση με τους πυροβολισμούς έξω από ταβέρνα στις Πάνω Γούβες

Άγριος καυγάς στήθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου έξω από τα δικαστήρια όταν οδηγήθηκαν εκεί δύο από τους εμπλεκόμενους στην ένοπλη επίθεση σε ταβέρνα στις Πάνω Γούβες τον περασμένο Ιούλιο.

Το επεισόδιο σημειώθηκε την ώρα που οι δύο νεαροί οι οποίοι κατηγορούνται για συνέργεια μεταφέρονταν στα δικαστήρια για να απολογηθούν. Σύμφωνα με το cretalive.gr στους δύο νεαρούς είχαν στήσει «καρτέρι» άτομα από το περιβάλλον του τραυματία με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καυγάς με ξύλο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών και των θαμώνων καφετεριών στην πλατεία Δασκαλογιάννη.

Το επεισόδιο με θύμα έναν 37χρονο έγινε τον περασμένο Ιούλιο όταν δύο αδέρφια είχαν πάει στην ταβέρνα και πυροβόλησαν κατά του άνδρα τραυματίζοντας και την 44χρονη γυναίκα του.

Παρόντα, μάλιστα, στο περιστατικό ήταν και τα παιδιά του 37χρονου τα οποία προσπάθησαν να σταματήσουν τους δράστες.

Σε βάρος των συλληφθέντων για την υπόθεση ασκήθηκαν, μεταξύ άλλων, διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού κατά συρροή και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ