Κρήτη: Χαμός στο Δημαρχείο Αρχανών – Εξαγριωμένος πολίτης τα έκανε… λαμπόγυαλο!


Κρήτη: Ο εξαγριωμένος πολίτης ήθελε να υποβάλει να υποβάλει δήλωση στο arogi αλλά δεν μπορούσε και αυτό τον έβγαλε εκτός ορίων!

Επεισόδιο σημειώθηκε πριν από λίγο στο δημαρχείο Αρχανών – Αστερουσίων, όπου ένας μαινόμενος πολίτης εισέβαλε και τα έκανε γυαλιά-καρφιά.

Ο πολίτης που κατοικεί σε χωριό του δήμου, προσπάθησε να υποβάλει δήλωση για αποζημίωση για τις ζημιές από τον καταστροφικό σεισμό, ωστόσο αυτό δεν ήταν εφικτό, καθώς το χωριό δεν έχει συμπεριληφθεί ακόμη στην πλατφόρμα λόγω λάθους.

Ο ίδιος επικοινώνησε αρχικά τηλεφωνικά με τις υπηρεσίες του δήμου, και όπως τον ενημέρωσαν οι υπάλληλοι πρόκειται για ένα από τα συνήθη πλέον λάθη στη πλατφόρμα το οποίο αναμένεται να διορθωθεί.

Ωστόσο η απάντηση δεν φαίνεται πως ικανοποίησε τον άνδρα περίπου 45 ετών, ο οποίος πήγε στο δημαρχείο, εισέβαλε στο γραφείο του δημάρχου και έσπασε το γραφείο της γραμματέα του.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Creta24, o δήμαρχος Αρχανών – Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης, ο οποίος την ώρα του περιστατικού απουσίαζε, ο εξαγριωμένος πολίτης προκάλεσε σημαντικές φθορές στο γραφείο της υπαλλήλου, ενώ έσπασε και τον υπολογιστή της.

Ο κ. Κοκοσάλης σημείωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του πολίτη, τα στοιχεία του οποίου έχουν γίνει γνωστά στην αστυνομία, με τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. να τον αναζητούν.

Ο δήμαρχος σημείωσε ότι ο δήμος δεν έχει αρμοδιότητα σε ότι αφορά την πλατφόρμα, αλλά σε κάθε περίπτωση σημείωσε πως τέτοια περιστατικά βίας και εκφοβισμού δεν είναι ανεκτά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ