Κίνημα Αλλαγής για εξεταστική επιτροπή σχετικά με τα ΜΜΕ: Στηρίζουμε όλες τις προτάσεις

Τη στήριξή του στην πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική επιτροπή σχετικά με τυχόν χειραγώγηση ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων με κρατικό χρήμα ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής

Με τη φράση «όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς» ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής την απόφαση του να στηρίξει κάθε πρόταση που θα κατατεθεί σχετικά με τη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής για τυχόν χειραγώγηση ΜΜΕ και δημοσκοπήσεων με κρατικό χρήμα.

Το Κίνημα Αλλαγής ξεκαθαρίζει ότι στηρίζει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτοντας ότι «στο πλαίσιο των ίδιων αρχών» θα στηρίξει και «κάθε σχετική με το θέμα πρόταση, που θα κατατεθεί από άλλα κόμματα».

Η ανακοίνωση από το Κίνημα Αλλαγής για την εξεταστική επιτροπή

Για την παράταξή μας σε θέματα διαφάνειας στο δημόσιο βίο δεν υπήρξαν και δεν υπάρχουν διλήμματα.

Είναι πάγια και αδιαπραγμάτευτη η θέση μας «όλα στο φως για τους πάντες και τα πάντα, χωρίς αστερίσκους και επιλεκτικούς αποκλεισμούς».

Γι’ αυτό και θα στηρίξουμε την πρόταση της Εξεταστικής Επιτροπής που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ. Είναι προφανές -στο πλαίσιο των ίδιων αρχών- ότι θα στηρίξουμε και κάθε σχετική με το θέμα πρόταση, που θα κατατεθεί από άλλα κόμματα.

Σε κάθε περίπτωση η στάση μας θα συγκεκριμενοποιηθεί σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής μας Ομάδας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here