Φρίκη στη Θεσσαλονίκη: Έδινε γλυκά στα ανίψια του και τα βίαζε στο σπίτι των παππούδων


Δεν τις χωρά ο ανθρώπινος νους τις λεπτομέρειες για τη δράση του 51χρονου που φέρεται να βίαζε επί τέσσερα χρόνια τα τρία ανίψια του στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αποκαλύπτουν αστυνομικές πηγές στο newsbomb, ο 51χρονος έδινε στα παιδιά λεφτά και γλυκά, προσπαθώντας να προσποιηθεί τον καλό θείο που τα αγαπάει. Ο δράστης εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη που του έδειχναν τα δύο του αδέλφια.

Το ένα παιδί (κοριτσάκι) που έπεσε θύμα του ήταν του ενός αδελφού του και τα άλλα δύο (αγοράκια) του δεύτερου αδερφού του. Οι γονείς των παιδιών άφηναν τα παιδιά στο σπίτι των παππούδων τους κατά τις ώρες που ήταν στη δουλειά.

Ο 51χρονος ζούσε με τους γονείς του (παππούδες των παιδιών) σε διαμέρισμα στη Θεσσαλονίκη. Όταν οι παππούδες απουσίαζαν από το σπίτι και έμενε μόνος με τα ανίψια του, τότε έβρισκε την ευκαιρία να πραγματοποιεί τις φρικιαστικές πράξεις σε βάρος τους.

Όλα αυτά έγιναν το διάστημα από το 2009 έως το 2013. Το ένα από τα τρία παιδιά ήταν τότε μόλις τεσσάρων ετών, το άλλο έξι και το τελευταίο εφτά. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το τελευταίο παιδί (που τότε ήταν εφτά ετών) έκλεισε τα 18 έτη και βρήκε το θάρρος και το κουράγιο να μιλήσει στις Αρχές για όλα όσα βίωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 51χρονος θείος των θυμάτων βιντεοσκοπούσε τους βιασμούς των παιδιών με το κινητό του τηλέφωνο. Το ίδιο τηλέφωνο που έδινε στα παιδιά για να παίζουν και να προσποιείται ότι θέλει να τα ψυχαγωγήσει.

Η Αστυνομία σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του δράστη και διαβίβασε το φάκελο στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Σημειώνεται ότι ο 51χρονος δεν συνελήφθη. Την υπόθεση χειρίζεται Ανακριτής, ο οποίος δεν αποκλείεται να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ