Γιώργος Πυρπασόπουλος: Eίμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου [vid]


Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο The 2Night Show ήταν ο ηθοποιός Γιώργος Πυρπασόπουλος. Μεταξύ άλλων, ο ίδιος μίλησε για την οικογένειά του που είναι γενιές στον καλλιτεχνικό χώρο, καθώς γιαγιά του ήταν η αξέχαστη Μαρίκα Νέζερ, ενώ και ο πατέρας του ο Κόνης Πυρπασόπουλος ήταν επίσης ηθοποιός.

Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε!»

«Γούσταρα την αλητεία, μου άρεσε! Ήθελα να γυρίζω, να βγαίνω έξω, ήθελα να το ζήσω. Το ξεφάντωμα αυτό τελείωσε τώρα, εντάξει το χόρτασα. Αργότερα σκέφτηκα την οικογένεια, ήθελα επαγγελματικά να προσεγγίσω άλλους στόχους και μετά έφυγα και πήγα στο Λονδίνο και εκεί ψάχτηκα λίγο επαγγελματικά, ηρέμισα και καθάρισε το κεφάλι μου. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα άλλαζα τίποτα. Όλα τα βιώματα είναι και αυτά που σε φέρνουν σήμερα εδώ».

«Δεν μου έχει λείψει κάτι στην τηλεόραση»

«Δεν μου έχει λείψει κάτι στην τηλεόραση. Περιμένω την καλή παραγωγή που θα έχει μια καρέκλα να κάθομαι και δεν θα χρειάζεται να αλλάξω στις τουαλέτες. Θα έχω τον δικό μου χώρο να ηρεμίσω και δεν θα φωνάζουν στο γύρισμα. Περιμένω τις συνθήκες μιας παραγωγής να είναι οι καλύτερες για να αποδώσω όσο καλύτερα γίνεται».

Οι αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή: «Eίμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου»

«Αν με ρωτήσεις αν είμαι ερωτευμένος θα σου πω πως είμαι φουλ ερωτευμένος. Έχω βρει τον άνθρωπό μου», παραδέχτηκε ο ηθοποιός στoν Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Δείτε όσα δήλωσε ο ηθοποιός στο βίντεο που ακολουθεί:

O Γιώργος Πυρπασόπουλος γεννήθηκε το 1974 στην Αυστραλία, ενώ ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία δύο ετών. Είναι εγγονός της εξ αγχιστείας αδελφής της Μαρίκας Νέζερ (εγγονή του Βαυαρού αξιωματικού της Οθωνικής Αυλής Χριστόφορου Νέζερ), την οποία έζησε ως γιαγιά του. Ο ίδιος σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λονδίνου. Ήδη από την εφηβική του ηλικία παίζει στην τηλεόραση και και έχει πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, τον κινηματογράφο και στο θέατρο. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ το 2012 διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ