«Καρφί» Ακσενέρ σε Ερντογάν: Πήγαινε λύσε sudoku, έχεις άνοια – Γιατρός ακολουθεί τον Τούρκο πρόεδρο


Η αρχηγός του Καλού Κόμματος στην Τουρκία, Μεράλ Ακσενέρ, χτύπησε τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στα προβλήματα υγείας του τα οποία φημολογείται ότι είναι πιο σοβαρά. Τούρκος πολιτικής αναλυτής υποστηρίζει πως ο πρόεδρος της χώρας του δεν πάει πουθενά χωρίς τον προσωπικό γιατρό του!

Νέα σφοδρή επίθεση από τη Μεράλ Ακσενέρ δέχθηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ο Τούρκος πρόεδρος βλέπει τις αποκαλύψεις σχετικά με την υγεία του να γίνονται «όπλο» για τους πολιτικούς του αντιπάλους, με την πρόεδρο του Καλού Κόμματος να αναφέρει μεταξύ άλλων πως ο Ερντογάν δυσκολεύεται πλέον να θυμηθεί γεγονός που αποτελεί εθνικό πρόβλημα για την Τουρκία.

«Κύριε Ερντογάν, προφανώς έχεις άνοια, προφανώς έχεις σύνδρομο εξάντλησης, όπως το κόμμα σου. Έχεις κουραστεί πια. Ο κ. Ερντογάν δυσκολεύεται πλέον να θυμηθεί. Συνιστώ στον κ. Ερντογάν να μην παραμελεί τη βιταμίνη Β και να λύνει sudoku αντί να παίζει μπάσκετ. Το πρόβλημα της μνήμης ενός προέδρου αποτελεί εθνικό ζήτημα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ακσενέρ.

Παράλληλα, άσκησε δριμεία κριτική στον Τούρκο πρόεδρο για το γεγονός ότι ο Βλάντιμιρ Πούτιν φέρεται να τον «πούλησε» με αποτέλεσμα η χώρα να αντιμετωπίζει κρίση ενέργειας, ενώ παράλληλα έδειξε τις βλέψεις της για τις επικείμενες εκλογές σχολιάζοντας πως «Ερχόμαστε να ανατινάξουμε τις κάλπες και να αναδείξουμε ξανά τη δύναμη της βούλησης του έθνους μας».

Τούρκος πολιτικός αναλυτής: Σε όποια πόλη πηγαίνει ο Ερντογάν, υπάρχει μαζί του ιατρική βοήθεια

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο Τούρκος πολιτικός αναλυτής Εργκιούν Μπαμπαχάν, υποστήριξε πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αντιμετωπίζει πράγματι σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του. Μάλιστα, ανέφερε πως σε όποια πόλη και αν πηγαίνει ο Τούρκος πρόεδρος, συνοδεύεται από γιατρό έτσι ώστε να του παρασχεθεί βοήθεια αν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Παράλληλα, ο κ. Μπαμπαχάν μίλησε για την πιθανότητα της πρόκλησης ενός θερμού επεισοδίου ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία. Όπως εξήγησε, σε περίπτωση που η Τουρκία αποφασίσει να προκαλέσει προβλήματα σε Ελλάδα και Κύπρο τότε θα αντιμετωπίσει την οργή των ΗΠΑ αλλά και της Ρωσίας ενώ υπογράμμισε πως η ελληνογαλλική συμφωνία άλλαξε τις ισορροπίες.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ