Κρήτη: Συνελήφθη ο οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε ποδηλάτισσα στο Ηράκλειο


Κρήτη: Την ίδια ώρα, η 35χρονη γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της.

Εντοπίστηκε τελικά ο οδηγός, ο οποίος το πρωί της περασμένης Κυριακής φέρεται να χτύπησε και να εγκατέλειψε μία νεαρή ποδηλάτισσα στην περιοχή της Αμμουδάρας Ηρακλείου.

Όπως έχει αναφέρει το cretapost, οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μαλεβιζίου που διενεργούσαν την προανάκριση είχαν συγκεντρώσει επαρκή στοιχεία και μαρτυρίες προκειμένου να οδηγηθούν στην ταυτότητα του ασυνείδητου οδηγού. Αυτό έγινε μέσα από «πλούσιο» υλικό το οποίο συγκεντρώθηκε από κάμερες ασφαλείας των επιχειρήσεων και των ξενοδοχείων της περιοχής.

Σχετική φωτογραφία από τις κάμερες που κατέγραψαν το συμβάν, δημοσιεύει το cretapost.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το αυτοκίνητο φέρει ίχνη που αποδίδονται σε πρόσκρουση και ο 52χρονος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις και διευκρινίσεις σχετικά με τις συνθήκες του τροχαίου στο οποίο φέρεται να ενεπλάκη.

Όπως έχει αναφέρει ήδη του cretapost, o οδηγός του οχήματος δεν κάλεσε ασθενοφόρο για τη γυναίκα που είχε τραυματιστεί αλλά αντιθέτως ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες και να μεταφέρουν την 35χρονη μητέρα δύο παιδιών στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

H νεαρή γυναίκα από την Πολωνία, η οποία εργάζεται σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής εισήχθη αμέσως στο χειρουργείο καθώς είχε τραυματιστεί σε πολλά σημεία του σώματος της με την κατάσταση της υγεία της μάλιστα να κρίνεται σοβαρή.

Σύμφωνα μάλιστα με νεότερες πληροφορίες του cretapost, την Τετάρτη έκανε δεύτερο χειρουργείο στην σπονδυλική στήλη, με τους γιατρούς να την παρακολουθούν στενά καθώς η κατάσταση της υγείας της εξακολουθεί να θεωρείται σοβαρή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ