Κλειστά σχολεία αύριο 15/10: Στην Αττική τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά λόγω κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία Μπάλλος πλήττει τη χώρα και η Αττική βρίσκεται ήδη εδώ και ώρες στο μάτι του κυκλώνα

Για να αποφευχθούν περαιτέρω προβλήματα από τις μετακινήσεις των παιδιών, αποφασίστηκε από την Περιφέρεια Αττικής να παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία αύριο 15/10. Ταυτόχρονα, οι εκπαιδευτικές δομές που λειτουργούν τις απογευματινές ώρες είναι κλειστές ήδη από σήμερα λόγω της κακοκαιρίας.

Με απόφαση λοιπόν του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης παραμένουν κλειστά την Παρασκευή.

Ο κ. Πατούλης ανέφερε πως πρώτη προτεραιότητα της Περιφέρειας αποτελεί η ασφάλεια και η προστασία της ζωής των μαθητών. Για προληπτικούς λόγους και εν μέσω της σφοδρότατης κακοκαιρίας, κρίθηκε απαραίτητη η παραμονή των μαθητών στο σπίτι τους.

Πιθανόν θα προέκυπταν σοβαρά προβλήματα μετακίνησης και δυσκολίες με συμφόρηση στους δρόμους. Ήδη από σήμερα παρατηρείται μποτιλιάρισμα σε όλους σχεδόν τους δρόμους της Αττικής.

Γι’ αυτόν άλλωστε το λόγο η Περιφέρεια Αττικής συνιστά σε όλους τους πολίτες να αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις τις ώρες που είναι έντονα τα καιρικά φαινόμενα και να ακολουθούν τις οδηγίες προστασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here