Κωνσταντίνα Μιχαήλ: Περνούν οι χρονιές κι από εκεί πέρα που είσαι ψηλά, κατρακυλάς [vid]

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο “The 2night Show” βρέθηκε η ηθοποιός Κωνσταντίνα Μιχαήλ και μίλησε μεταξύ άλλων για το φαινόμενο της showbiz στην Ελλάδα, τον έρωτα και την απάτη στη ζωή της, ενώ δήλωσε «αιώνια μαθήτρια». Η ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στη συνεργασία της με τη Μιμή Ντενίση και προσκάλεσε τους τηλεθεατές και της τηλεθεάτριες να παρακολουθήσουν την θεατρική παράσταση «Σμύρνη μου Αγαπημένη» που έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία.

Κωνσταντίνα Μιχαήλ: «Θεωρώ φυσιολογικό το γυμνό ημίγυμνο σώμα, θεωρώ λάθος τις ιδέες που βάζει ο καθένας στο πληκτρολόγιο στο σκοτάδι.»

«Θεωρώ φυσιολογικό το γυμνό ημίγυμνο σώμα, θεωρώ λάθος τις ιδέες που βάζει ο καθένας στο πληκτρολόγιο στο σκοτάδι. Δεν θα μπω στη λογική αυτουνού γιατί στο σκοτάδι μέχρι εδώ που φτάσαμε έχουμε δημιουργήσει προβλήματα. Αν το απαιτεί ο ρόλος θα το βγάλω το σώμα, δεν θα το δείξουμε φάτσα φόρα για κρέας» δήλωσε η ηθοποιός και αποκάλυψε ότι η ίδια έχει εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο.

«Έχω εμφανιστεί γυμνή στο θέατρο στα “Κόκκινα Φανάρια” και ο μακαρίτης ο πατέρας μου πόσες φορές ήρθε να με χαρεί και έκλεινε τα μάτια του» είπε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και συνέχισε: «Αυτό είναι δουλειά γιατί δεν γυμνώνουμε μόνο το σώμα μας οι ηθοποιοί γυμνώνουμε και τη ψυχή μας που είναι χειρότερο πράγμα, δηλαδή το να κάνεις έρωτα και να το δείχνεις στην κάμερα είναι ακόμα πιο δύσκολο από το γυμνό» κατέληξε η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

«Περνούν οι χρονιές κι από εκεί πέρα που είσαι ψηλά, κατρακυλάς»

«Δεν απείχα μόνο εγώ. Έτσι κι αλλιώς κάποια στιγμή σταματάμε, η showbiz δεν έχει κάτι σταθερό. Δεν είμαστε δημόσιο. Κάποια στιγμή σε βαριέται ο άλλος και βαριέσαι κι εσύ. Λες να κάνεις κάτι άλλο και σταματάς. Σταμάτησα κι εγώ. Όλοι σταματάμε. Δεν θα μιλήσουμε για αυτά που σταματάμε αλλά για αυτά που συνεχίζουμε.» είπε η ηθοποιός και προσέθεσε: «Υπάρχει ένα διαφορετικό πρίσμα που βλέπω τα πράγματα. Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει σταθερά πουθενά κι είμαστε όλοι πολεμιστές και survivors. Βγαίνεις από το σπίτι σου και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Περνούν οι χρονιές κι από εκεί πέρα που είσαι ψηλά, κατρακυλάς. Άντε να ανέβεις ξανά».

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here