Εβελίνα Παπούλια: Η επιτυχία, η σχέση της με τον “κύριο Μαρκορά”, η κόρη της & η πίστη στο Θεό


Η Εβελίνα Παπούλια ήταν καλεσμένη χτες βράδυ στο Νίκο Χατζηνικολάου και την εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω.

Εκεί μίλησε για όλους και για όλα. Αναφέρθηκε στην τρυφερή σχέση της με την κόρη της, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία πρωταγωνιστεί στη Γη της Ελιάς. Επίσης έκανε μια αναδρομή στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, με το μπαμ που έγινε με τους Δύο Ξένους στο Mega TV. Από χορεύτρια που είχε αποφασίσει να γίνει, έκανε στροφή και διεκδίκησε τη θέση της στην υποκριτική τέχνη.

Αν και ταξίδεψε στην Αμερική και θέλησε να μείνει εκεί για να εξελιχθεί επαγγελματικά, δυστυχώς η πράσινη κάρτα της δεν ανανεώθηκε και την ανάγκασε να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη. Μοιραία πηγαίνει η συζήτηση στο Νίκο Σεργιανόπουλο, στον οποίο ακόμη αναφέρεται στον ενεστώτα. Τον αγαπά λοιπόν πολύ, τονίζει πως ήταν ευγενέστατος με τις γυναίκες και με όλους.

Η προσωπική της ζωή

Προχωρώντας στη συζήτηση, δύο παιδικοί φίλοι βγαίνουν να μιλήσουν για την Εβελίνα Παπούλια. Είναι η Τζένη Μπαλατσινού, που θυμάται την παιδική της ηλικία πλάι στην Εβελίνα. Ήταν τα μόνα δύο κορίτσια στο σχολείο που έπαιζαν ποδόσφαιρο, σημειώνει χαρακτηριστικά. Έπειτα, βγαίνει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και τονίζει πόσο όμορφη και επιθυμητή ήταν η Εβελίνα από τότε.  Φυσικά, η κόρη της δεν θα μπορούσε να λείπει από την παρέα. Η Αφροδίτη Λιάντου βγαίνει στον αέρα και λέει πως η μητέρα της είναι η καλύτερη μαμά του κόσμου. Η Εβελίνα Παπούλια αναφέρθηκε επίσης στους δύο γάμους της και έκανε χιούμορ, διαπιστώνοντας πως τελικά ο γάμος δεν της ταιριάζει. Πιστεύει πως η ίδια η διαδικασία του γάμου ήταν για εκείνη μια απέλπιδα προσπάθεια να κάνει τις σχέσεις της να λειτουργήσουν. Πλέον με τη νέα της σχέση είναι ευτυχισμένη, γνωρίζονται πολλά χρόνια και η σχέση τους έχει δοκιμαστεί αρκετά.

Παραδέχτηκε πως αισθητικά το botox κάνει κάποιον να φαίνεται αναζωογονημένος, φρεσκαρισμένος, ανανεωμένος. Και η ίδια έχει κάνει και θα το ξαναέκανε ευχαρίστως χωρίς κανέναν δισταγμό. Ωστόσο, άλλες αισθητικές παρεμβάσεις δε δέχεται να κάνει και ούτε έχει τέτοια διάθεση. Πάνω απ’ όλα, έχει φόβο για οτιδήποτε άλλο πέραν του μπότοξ. Και φυσικά, αναφέρθηκε στην πίστη της στο Θεό. Η Εβελίνα Παπούλια τρέφει βαθιά πίστη στο Θεό και πιστεύει μέσα της πως τα καλύτερα θα έρθουν. Δεν την φοβίζει ο θάνατος, καθώς πιστεύει πως δεν είναι το τέλος. Όμως την στεναχωρεί η απώλεια, γιατί αντιπροσωπεύει μια στέρηση, μια έλλειψη. Μια απολαυστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης από την Εβελίνα Παπούλια, που απάντησε σε όλα με τόλμη και ειλικρίνεια για μία ακόμη φορά.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ