Θλίψη στο Χόλιγουντ: Πρώην παιδί-θαύμα αυτοκτόνησε με ουσία που αγόρασε μέσω ίντερνετ


Συγκλονίζει η είδηση για την αυτοκτονία του 19χρονου ηθοποιού Μάθιου Μίντλερ με μία πάμφθηνη ουσία που είχε παραγγείλει προηγουμένως μέσω ίντερνετ

Ο 19χρονος ηθοποιός Μάθιου Μίντλερ αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο που παρήγγειλε για 15 δολάρια από την Amazon. Προηγουμένως είχε κάνει αναζήτηση στο διαδίκτυο πώς να βάλει τέλος στη ζωή του. Οι γονείς του ανέφεραν πως υπέφερε απο «ακραία μορφή άγχους».

Μετά από τοξικολογικές εξετάσεις, το γραφείο του ιατροδικαστή του Λάνκαστερ αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του 19χρονου ηθοποιού, που είχε γίνει γνωστός από την συμμετοχή του στο «Our Idiot Brother», ήταν αυτοκτονία από την τοξικότητα που προκάλεσε το νιτρικό νάτριο.

O αυτόχειρας στην πρεμιέρα της ταινίας του το 2011Α.Ρ

Ο οξειδωτικός παράγοντας, που χρησιμοποιείται συχνά για τη διατήρηση τροφών όπως το κρέας, συχνότερα σκοτώνει άτομα κατά λάθος, προκαλώντας χαμηλή αρτηριακή πίεση και περιορίζοντας τη ροή οξυγόνου στο σώμα.

Υπέφερε από υπερβολικό άγχος

Η μητέρα του Μίντλερ επιβεβαίωσε στο TMZ ότι ο γιος της αγόρασε την ουσία στο διαδίκτυο για να αυτοκτονήσει, τις πρώτες ημέρες που βρέθηκε μακριά από το σπίτι του, καθώς άρχισε να σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Millersville της Πενσυλβάνια.

Η οικογένειά του ειδοποίησε τις αρχές ότι είχε φύγει από τον κοιτώνα του και δεν επέστρεψε ποτέ στο δωμάτιο ή στην τάξη του την επόμενη μέρα.

O ηθοποιός λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του

Ο Μίντλερ εξαφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης. «Τελευταία φορά τον είδαν να περπατά από την αίθουσα διαμονής του προς τον χώρο στάθμευσης στις 8:11 μ.μ. το βράδυ της Τρίτης. Φορούσε ένα λευκό φούτερ με κουκούλα, τζιν και λευκά πάνινα παπούτσια και κουβαλούσε ένα μαύρο σακίδιο» ανέφερε η αστυνομία της πανεπιστημιούπολης.

Η Μόνικα Μίντλερ – η οποία προηγουμένως αποκάλυψε ότι ο γιος της έπασχε από «ακραίας μορφής άγχος» –εντόπισε όπως είπε την αιτία του θανάτου του, ψάχνοντας το ιστορικό αναζήτησης του γιου της στο διαδίκτυο.

Η μοιραία παραγγελία στο Amazon

Ο ηθοποιός αναζητούσε πληροφορίες για το πώς να προμηθευτεί νιτρικό νάτριο και να το χρησιμοποιήσει για να τελειώσει η ζωή του ανώδυνα. Παρήγγειλε την ουσία στο Amazon για 15 δολάρια. Η ποσότητα που έλαβε ήταν αρκετή για να σκοτώσει μέχρι και τέσσερα άτομα.
Η Μόνικα Μίντλερ ανέφερε ότι μίλησε ανοιχτά για τη διαδρομή του παιδιού της μέχρι την αυτοκτονία με την ελπίδα ότι θα ήταν μια προειδοποίηση για άλλες οικογένειες που πιθανόν να μην γνωρίζουν τους κινδύνους της φαινομενικά αβλαβούς ουσίας. Αλλά και να εντοπίσουν νωρίς τα σημάδια στα δικά τους παιδιά.

Ο τελευταίος ρόλος του Μίντλερ ήταν στην τηλεοπτική ταινία του 2016 με τίτλο Chad: An American Boy.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ