The Bachelor 15/10: Απόψε η τελετή των ρόδων παίρνει φωτιά


Ένας άνδρας, είκοσι γυναίκες που τον διεκδικούν. Δηλαδή παραπάνω, αφού είχαμε και τις νεοεισελθείσες κοπέλες που μάχονται για την καρδιά του Αλέξη. Ένα παιχνίδι έκπληξη ανεβάζει κάποιες από τις κοπέλες στο βάθρο. Ανάλογα με τις απαντήσεις στις ερωτήσεις που τους δίνονται, οι κοπέλες παίρνουν την αντίστοιχη θέση. Ο Αλέξης όμως δείχνει να απογοητεύεται από την τελική κατάταξη. Δεν ήταν έτσι όπως το περίμενε και αυτό θα κάνει κάποιες από τις διαγωνιζόμενες να νευριάσουν. Άλλες πάλι πετούν στα ουράνια. Απόψε στις 21:00 στην τηλεόραση του Alpha ξεκινά η τελετή των ρόδων. Αυτή θα είναι η πιο ανατρεπτική τελετή από όλες!

Η Ιζαμπέλα και η Γιώτα συζητούν μόνες τους μετά το παιχνίδι και αναπτύσσουν την στρατηγική τους. Οι παλιές συμμαχίες πλέον έχουν γκρεμιστεί και στη θέση τους γεννιούνται νέες φιλίες…ή μάλλον λυκοφιλίες. Με την είσοδο της Λένας αλλά και την τελευταία προσθήκη της 23χρονης Μαρίας που χτες τάραξε τα νερά, οι “παλιές” δεν έχουν άλλη υπομονή. Η ζήλεια τους έχει αρχίσει να βαράει “κόκκινο”. Πρέπει να βρουν έναν τρόπο να ανακτήσουν το επάνω χέρι και να έρθουν σε θέση ισχύος. Από την άλλη μεριά, ο Αλέξης δείχνει πως έχει ήδη εντυπωσιαστεί από τις νέες κοπέλες. Έφερε χτες την Λένα στο ραντεβού του μέσα στον βυθό, ενώ η Ιζαμπέλα είδε το ατομικό της ραντεβού να πέφτει στον γκρεμό. Μαζί τους ήρθε η Μαρία, ενώ τόσον καιρό περίμενε την στιγμή της η Ιζαμπέλα.

Στην τελετή των ρόδων, πολλές κοπέλες θα τσακωθούν μεταξύ τους. Άλλες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν την εύνοια του Αλέξη, ενώ άλλες τις νοιάζει πλέον περισσότερο να πληγώσουν η μία την άλλη. Όπως και κάθε Παρασκευή, η βραδιά ολοκληρώνεται με την προσφορά τριαντάφυλλων στις κοπέλες που ο Αλέξης θεωρεί πως ακόμη είναι πιθανόν να κερδίσουν την καρδιά του. Αθηνά, Γιώτα, Ιζαμπέλα, Νατάσα, Άννα, Λένα, Μαρία, Αθηνά, όλες αυτές και οι υπόλοιπες κοπέλες του Bachelor κονταροχτυπιούνται για την καρδιά του όμορφου Αλέξη. Ποια θα νικήσει στο τέλος;

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ