Μπάνιο με θαλασσινό αλάτι: 3 λόγοι να προσθέσεις θαλασσινό αλάτι στο μπάνιο σου [vid]

Ποιος δεν νιώθει αυτή την γλυκιά ανακούφιση που προσφέρει μια βουτιά στην μπανιέρα μετά από μια δύσκολη μέρα; Μια από τις μεγαλύτερες αιτίες κόπωσης, ανισορροπίας και διαταραγμένων κύκλων ύπνου είναι η απομετάλλωση που προκαλείται από το στρες. Το θαλασσινό νερό παρέχει τον σωστό συνδυασμό μετάλλων σε τέλειες δόσεις για την αποκατάσταση των κυτταρικών λειτουργιών. Ένα μπάνιο με θαλασσινό αλάτι μπορεί να ανακουφίσει τους μυϊκούς πόνους, τις δερματικές προκλήσεις και να ηρεμήσει το μυαλό σας, όλα με μία βουτιά. Επιπλέον, μέταλλα, όπως το μαγνήσιο και το κάλιο, που βρίσκονται στο θαλασσινό αλάτι αφήνουν στο δέρμα σας μια υγιή λάμψη και αίσθηση ελαστικότητας και απαλότητας.

  • Αυξάνει την ενέργεια

Όταν το σώμα μας δεν λαμβάνει τα μέταλλα που χρειάζεται, το αίσθημα της κόπωσης ενισχύεται. Το μαγνήσιο, ειδικότερα, είναι σημαντικό για τη διαχείριση της απόκρισης στο στρες, αλλά δυστυχώς, το 57% των ενηλίκων δεν πληρούν τη συνιστώμενη πρόσληψη μαγνησίου. Αυτή η ανεπάρκεια μπορεί να οδηγήσει σε διαταραχή του ύπνου και μυϊκή κόπωση. Με την προσθήκη θαλασσινού αλατιού στο μπάνιο σας μπορείτε να επαναφέρετε την ενέργεια στα κύτταρά σας.

  • Ανακουφίζει τους τραυματισμένους μύες

Τα ζεστά λουτρά με θαλασσινό αλάτι μπορούν να ανακουφίσουν τον πόνο σας αφαιρώντας το βάρος από τις αρθρώσεις και τους μύες. Βοηθούν επίσης το σώμα σας να επουλωθεί γρηγορότερα μετά από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση. Όταν χρησιμοποιείται με ζεστό νερό, το θαλασσινό αλάτι, πλούσιο σε μαγνήσιο βοηθά στην ανακούφιση των μυϊκών σπασμών και των εμμηνορροϊκών κράμπων.

  • Βελτιώνει την υγεία του δέρματος

Τα μέταλλα στο θαλασσινό αλάτι προάγουν το υγιές και πιο νεανικό δέρμα. Όταν βγαίνουμε από το νερό, το δέρμα μας παραμένει μεταξένιο και λείο. Η χρήση αλάτων της Νεκράς Θάλασσας είναι συνήθης για τη θεραπεία της ψωρίασης. Το θαλασσινό αλάτι είναι ιδανικό για την αντιμετώπιση της ξηροδερμίας, της φαγούρας και της ακμής, καθώς έχει και αντιμυκητιασικούς παράγοντες.

Ακολουθεί βίντεο:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here