iPhone 13 Pro και iPhone 13: Κυκλοφόρησαν και εντυπωσιάζουν με τις αναβαθμίσεις τους


Η ολοκαίνουργια σειρά iPhone 13 είναι επίσημα εδώ. Κυκλοφόρησαν στην Ελλάδα χτες Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 και ήδη οι παραγγελίες έχουν πάρει φωτιά. Όπως έχει γίνει κανόνας, η σειρά της Apple χωρίζεται σε iPhone 13 και iPhone 13 Pro.

Στην επιφάνεια, το iPhone 13 και το iPhone 13 Pro είναι πολύ παρόμοια τηλέφωνα. Και τα δύο διαθέτουν οθόνη 6,1 ιντσών και επεξεργαστή A15 Bionic στο εσωτερικό. Αν όμως κοιτάξετε πιο κοντά, σίγουρα θα παρατηρήσετε μερικές βασικές διαφορές. Δείτε παρακάτω ορισμένα χαρακτηριστικά που κάνουν τις νέες αφίξεις στον χώρο της τεχνολογίας ακαταμάχητες.

Τεχνικά χαρακτηριστικά iPhone 13

Η Apple έχει απορρίψει την επιλογή αποθήκευσης 64 GB για το νέο της iPhone. Τα τυπικά iPhone 13 και Mini έρχονται τώρα με επιλογές αποθήκευσης 128 GB, 256 GB και 512 GB, ενώ τα Pro και Pro Max έρχονται επίσης με δυνατότητα αποθήκευσης 1 TB. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχετε την επιλογή να αποκτήσετε χώρο αποθήκευσης 1TB σε iPhone. Και οι τέσσερις εκδόσεις του iPhone 13 είναι παχύτερες και βαρύτερες από τις αντίστοιχες στην περσινή σειρά, αλλά με μικρότερη εγκοπή. Η Apple έχει συμπεριλάβει μια οθόνη με εγκοπή σε κάθε iPhone από το iPhone X του 2017, ως χώρο για την selfie κάμερα. Η εγκοπή του iPhone 13 είναι 20% μικρότερη από ό, τι ήταν στο iPhone 12.

Τα μοντέλα iPhone 13 Pro και Pro Max διαθέτουν και τα δύο οθόνη 120Hz. Ο αριθμός των hertz για τις οποίες έχει οριστεί μια οθόνη τηλεφώνου αναφέρεται στον αριθμό των καρέ ανά δευτερόλεπτο που μπορεί να εμφανίσει, ο οποίος καθορίζει πόσο γρήγορα και ομαλά αισθάνεται η οθόνη όταν κάνετε κύλιση σε εφαρμογές και ιστοσελίδες. Τα τυπικά και Mini μοντέλα, ωστόσο, δεν διαθέτουν οθόνη 120Hz. Η Apple λέει ότι τα νέα iPhone θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας από τη σειρά iPhone 12. Η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας προκύπτει από συνδυασμό μεγαλύτερης μπαταρίας, iOS 15 και του τσιπ A15 Bionic, σύμφωνα με την Apple. Λέει ότι το iPhone 13 και το iPhone Mini διατηρούν φόρτιση για 17 και 19 ώρες αναπαραγωγής βίντεο, αντίστοιχα. Το iPhone 13 Pro λέγεται ότι ζει για 22 ώρες και το iPhone Pro Max για 28 ώρες.

Συμπέρασμα

Συνολικά, και τα τέσσερα μοντέλα iPhone 13 είναι σχετικά επαναληπτικές αναβαθμίσεις σε σχέση με τα προηγούμενα. Ωστόσο, είναι τα καλύτερα iPhone που μπορείτε να αγοράσετε σήμερα.

Το iPhone 13 είναι το καλύτερο iPhone για τους περισσότερους ανθρώπους. Το iPhone 13 mini είναι μια καλή επιλογή για άτομα μετά από ένα μικρότερο τηλέφωνο από το Cupertino. Ωστόσο, την καλύτερη διάρκεια τηλεφώνου την έχει το iPhone 13 Pro Max.

Εάν θέλετε το καλύτερο στη φωτογραφία, την απόδοση και την εμφάνιση τηλεφώνου από την Apple, τότε θα θέλετε το iPhone 13 Pro ή το 13 Pro Max. απλά να είστε έτοιμοι να πληρώσετε ένα βαρύ τίμημα για το τελευταίο. Η οθόνη ProMotion μπορεί να είναι η μεγαλύτερη διαφορά που πρέπει να λάβετε υπόψη, καθώς μόλις μεταβείτε στα 120Hz είναι δύσκολο να επιστρέψετε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ