Sex toys: Τα ερωτικά βοηθήματα ίσως είναι το αντίδοτο σε μια βαρετή, επίπεδη σεξουαλική ζωή

Μήπως η σεξουαλική σας ζωή φαντάζει βαρετή; Έρευνες δείχνουν ότι το 81 τοις εκατό των γυναικών δεν μπορούν να οργασμό μόνο από τη διείσδυση. Πρέπει να προηγηθούν προκαταρκτικά παιχνίδια και ψυχική διέγερση για την κορύφωση. Ομοίως, οι άνδρες μπορεί να έχουν πρόβλημα επίτευξης ή διατήρησης της στύσης τους. Η απογοήτευση από τη σεξουαλική σας ζωή μπορεί να είναι απίστευτα εκνευριστική. Εκεί μπαίνουν τα sex toys! Χρησιμοποιείτε σεξουαλικά βοηθήματα στην κρεβατοκάμαρα ή θεωρείτε τα sex toys ταμπού; Πολλοί άνθρωποι ακόμη ντρέπονται να εκφραστούν με ειλικρίνεια και να επιδιώξουν την απόκτηση τέτοιων αξεσουάρ. Ωστόσο, έχει αποδειχθεί πως η χρήση τους κατά την σεξουαλική πράξη οδηγεί σε αρκετά οφέλη. Εξάλλου, το σεξ θα πρέπει να απέχει από οποιαδήποτε προκατάληψη.

 

  • Αυξημένη επίγνωση: Ο καλύτερος τρόπος για να φτάσετε στο κομμάτι της αυτογνωσίας είναι να χρησιμοποιήσετε ερωτικά παιχνίδια και να ανακαλύψετε κάποιες ανέγγιχτες πτυχές του σώματός σας. Σε αντίθεση με τις δημοφιλείς πεποιθήσεις, τα βοηθήματα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον αρχικό σύντροφο. Ωστόσο, μπορεί να είναι ένα πολύ χρήσιμα εργαλεία για να ανακαλύψετε τα κρυμμένα στοιχεία για την αισθησιακή συμπεριφορά του σώματός σας.
  • Βελτιωμένη απόδοση στο σεξ: Η χρήση βοηθημάτων στο σεξ θα αυξήσει σίγουρα το σεξουαλικό δυναμικό και των δύο σας. Είτε βρίσκεστε στο προσκήνιο για δράση S&M είτε για παιχνίδια ρόλων, η εισαγωγή σεξουαλικών παιχνιδιών στο υπνοδωμάτιό σας θα σας βοηθήσει να πραγματοποιήσετε ακόμα και τις πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις του συντρόφου σας.
  • Γρηγορότερος οργασμός: Υπάρχουν πολλά ζευγάρια που έχουν πρόβλημα να φτάσουν στον οργασμό. Αυτά τα παιχνίδια μπορούν εύκολα να τα παρακινήσουν σε έναν γρήγορο και έντονο οργασμό.
  • Διευκόλυνση διείσδυσης: Οι δονητές μπορούν να ανακουφίσουν τα συμπτώματα (βελτιώνοντας τον τόνο και την ελαστικότητα των τοιχωμάτων του κόλπου και βελτιώνοντας τη σεξουαλική αίσθηση) και επίσης να προωθήσουν τη λίπανση του κόλπου. Τα σεξ παιχνίδια μπορούν επίσης να είναι χρήσιμα μετά από γυναικολογική χειρουργική επέμβαση ή ακόμα και μετά τον τοκετό. Σκοπός τους είναι να διατηρήσουν τον κολπικό ιστό εύκαμπτο, εμποδίζοντας τον από το να γίνει πολύ σφιχτός. Επίσης προωθούν τη ροή του αίματος στην περιοχή για να επιταχύνει την επούλωση.
  • Βοηθούν γυναίκες και άνδρες: Οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τα παιχνίδια. Οι άνδρες που τα χρησιμοποιούν είναι λιγότερο πιθανό να επιβαρυνθούν με στυτική δυσλειτουργία, δυσκολία στον οργασμό και χαμηλή σεξουαλική ορμή. Είναι επίσης πιο πιθανό να γνωρίζουν τη σεξουαλική τους υγεία, καθιστώντας τους πιο πιθανό να παρατηρήσουν τυχόν ανωμαλίες και να ζητήσουν ιατρική συμβουλή.

Τι λέτε λοιπόν; Νιώθετε αρκετά περιπετειώδεις ώστε να πειραματιστείτε με τέτοια ερωτικά αξεσουάρ;

ΠΗΓΗ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ