Φάσεις σελήνης: Ευθυγραμμίστε την αυτοφροντίδα σας με βάση το φεγγάρι


Θέλετε να μεγιστοποιήσετε την ενεργειακή φόρτιση κατά τη διάρκεια του σεληνιακού κύκλου; Αναζητάτε τρόπους να ευθυγραμμιστείτε με τη φύση, βρίσκοντας την πολυπόθητη ισορροπία μέσα σας; Δείτε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από τις φάσεις του φεγγαριού στη ζωή σας.

 

  • Νέα Σελήνη: Η Νέα Σελήνη ξεκινά τον σεληνιακό κύκλο. Ήρθε η ώρα να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες και να ανανεώσουμε τις ενέργειές μας. Ο προβληματισμός είναι σημαντικός κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Θέτουμε τις προθέσεις και τους στόχους που επιθυμούμε να επιτύχουμε κατά τη διάρκεια του σεληνιακού κύκλου. Το περιοδικό μπορεί να σας βοηθήσει να καταλήξετε σε μια εσωτερική κατανόηση καθαρίζοντας το μυαλό σας. Τι θέλετε να φέρετε στη ζωή σας; Γίνετε ένα με τις σκέψεις σας.
  • Αύξων Μηνίσκος: Τώρα που προσδιορίσατε τα “θέλω” και τις επιθυμίες μας, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε την εμπιστοσύνη για να θέσετε σε κίνηση τις προθέσεις σας. Εφαρμόστε την αυτοφροντίδα σε αυτή τη σεληνιακή φάση, γράφοντας θετικές επιβεβαιώσεις για τον εαυτό σας σε ένα κομμάτι χαρτί. Κολλήστε τα σε έναν καθρέφτη, κοιτάξτε με αγάπη την αντανάκλασή σας και απαγγείλετε τα δυνατά δύο φορές την ημέρα. Πείτε τα με μεράκι και περηφάνια! Μην ντρέπεσαι για το πόσο καταπληκτικός είσαι! Αυτό θα σας δώσει την επιμονή και τη σιγουριά για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.
  • Πρώτο τέταρτο: Η φάση του πρώτου τριμήνου είναι όταν ξεκινάτε τη δουλειά. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες αντιστάσεις ή εμπόδια που εμποδίζουν τους στόχους σας. Ως εκ τούτου, αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για εξάσκηση στοχαστικού διαλογισμού, γιόγκα, αναπνοής ή χορού για να απελευθερώσετε τις εσωτερικές εντάσεις. Αντί να απογοητευτείτε από τις αποτυχίες, είναι θεραπευτικό να συμμετέχετε σε οποιεσδήποτε πρακτικές αυτοφροντίδας που θα βοηθήσουν στην ηρεμία των ανησυχιών.
  • Αύξων Αμφίκυρτος: Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, ίσως φτάσετε στα τελευταία βήματα ενός έργου. Αλλά είναι σαφές ότι χρειάζεστε κάποια φυσική αγάπη για τον εαυτό σας. Το σώμα σας θέλει μια ενεργητική απελευθέρωση, με τους πόνους να είναι το επίκεντρο του θεραπευτικού αμαξώματος που αναζητάτε. Η αυτοεκτίμηση με τη μορφή μασάζ ή βελονισμού θα σας εξυπηρετήσει καλά. Μπορείτε ακόμη και να σκεφτείτε να απολαύσετε ένα ωραίο γεύμα ή μια βραδινή έξοδο με φίλους για να φυσήξετε περισσότερο.
  • Πανσέληνος: Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, η κορύφωση του σεληνιακού κύκλου, τιμήστε όλη τη δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Φορτίστε τις μπαταρίες σας και ξεκουραστείτε. Φτιάξτε φεγγάρι φορτίζοντας έναν γεμάτο κουβά ή ένα μπουκάλι νερό κάτω από την Πανσέληνο για να απορροφήσει την ισχυρή αποκαταστατική του ενέργεια. Προσθέστε το φεγγαρόνερο σε ένα μπάνιο με φρέσκα ή αποξηραμένα πέταλα λουλουδιών και ρίξτε μέσα ένα φλιτζάνι ροζ αλάτι Ιμαλαΐων ή Epsom. Ανάψτε λευκά κεριά γύρω σας και βάλτε τα αγαπημένα σας τραγούδια. Καθώς ξαπλώνετε στην μπανιέρα, μπορείτε να τοποθετήσετε ένα ροζ κρύσταλλο χαλαζία για αγάπη στον εαυτό σας στο τσάκρα της καρδιάς σας και έναν κρύσταλλο αμέθυστου στο τσάκρα του στέμματος για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαίσθηση και να προσφέρετε προστασία από την αρνητικότητα. Οι κρύσταλλοι θα σας αποκαταστήσουν την ενέργεια ενώ μουλιάζετε για 20-30 λεπτά. Εάν δεν έχετε μπανιέρα, τότε μπορείτε να αναμίξετε τα ροδοπέταλα και το αλάτι σε ένα μπολ για να ρίξετε τους ώμους σας στο ντους. Στη συνέχεια, μετά το ντους σας, ξαπλώστε με τους κρυστάλλους στα τσάκρα σας και στεγνώστε με αέρα. Αφήστε το μυαλό σας να αποκολληθεί από τον εξωτερικό θόρυβο. Να είστε πλήρως παρόντες στο σώμα σας.
  • Φθίνων Αμφίκυρτος: Καθαρίστε την ενέργεια στο χώρο σας. Δώστε ρούχα σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση και ξεφορτωθείτε τα παλιά έγγραφα στον υπολογιστή σας που δεν χρειάζεστε. Κάντε έναν πλήρη καθαρισμό του ρολού της κάμερας του τηλεφώνου σας και διαγράψτε φωτογραφίες που δεν εξυπηρετούν πλέον κάποιο σκοπό για εσάς. Μην φοβάστε να αφήσετε το παρελθόν τώρα. Όσο λιγότερο κρατάτε, τόσο πιο ελαφριά θα αισθανθείτε ενεργητικά. Ενώ ασκείτε πυρασφάλεια, καίτε φρέσκια λεβάντα και ανοίξτε τα παράθυρα για να απαλλαγείτε από τυχόν μπαγιάτικες δονήσεις που έχουν συγκεντρωθεί με την πάροδο του χρόνου στο δωμάτιό σας και στο σπίτι σας.
  • Τελευταίο τέταρτο: Προσφέρετε στον εαυτό σας ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχετε πετύχει τις τελευταίες εβδομάδες. Κάντε κάτι ωραίο για τον εαυτό σας. Αγοράστε στον εαυτό σας ένα μικρό δώρο. Φτιάξτε τα νύχια ή τα μαλλιά σας. Οτιδήποτε αισθάνεται ανταποδοτικό για όλες τις σκληρές προσπάθειές σας είναι μια ιδανική αγορά. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό – απλώς πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε θετικά με τον εαυτό σας. Το αξίζετε!
  • Φθίνων Μηνίσκος: Κατά την τελευταία φάση του σεληνιακού κύκλου, είναι σημαντικό να καθίσετε με τις σκέψεις σας στη φύση. Κάντε μια πεζοπορία για να αποσυμπιέσετε. Είναι ορατή μόνο μια λεπτή καμπύλη της Σελήνης που μειώνεται, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για να καθίσετε στο φως του ήλιου και να απολαύσετε τη θετική ύπαιθρο. Η λήψη μιας στιγμής μοναξιάς είναι ζωτικής σημασίας. Επεξεργασία πληροφοριών. Έχετε αποκαλύψεις. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από τους υπέροχους εξωτερικούς χώρους για να το κάνετε.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ