J2US 16/10: Το Just the Two of Us επιστρέφει με την Κατερίνα Στανίση & τον Διονύση Σχοινά [trailer]


Το πάρτι ξεκινά το Σάββατο στις 20:00 στην τηλεόραση του Alpha TV! Ο Νίκος Κοκλώνης μας περιμένει για μία ακόμη βραδιά έκπληξη στο Just the Two of Us. Τα ζευγάρια έχουν ήδη προπονηθεί όλη την εβδομάδα και περιμένουν να επιδείξουν το ταλέντο τους στο τηλεοπτικό κοινό, αλλά και στους κριτές.

Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής θέλουν να εκπλαγούν με τις τραγουδιστικές ικανότητες και το μπρίο των διαγωνιζόμενων. Η Κατερίνα Στικούδη μπορεί να σταμάτησε τις εμφανίσεις, καθώς αναμένεται από στιγμή σε στιγμή να γεννήσει τον πρωτότοκο γιο της με τον Βαγγέλη Σερίφη (αλλιώς DJ Rico), αλλά βρίσκεται νοερά μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά και το καταδιασκεδάζει. Σε έναν ρόλο έκπληξη απόψε η Κατερίνα Καινούργιου υπόσχεται να μας συναρπάσει, ενώ οι αποψινές ερμηνείες αναμένονται συγκλονιστικές. Και μην ξεχνάμε τις σούπερ εμφανίσεις από την Κατερίνα Στανίση και τον Διονύση Σχοινά.

Αναπάντεχα ντουέτα ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες του πενταγράμμου και μας εντυπωσιάζουν. Άλλες φορές θετικά, άλλες φορές αρνητικά! Δεν μπορούν άλλωστε όλοι να είναι γεννημένοι τραγουδιστές. Κάποιοι όμως ξεπερνούν τις όποιες δυσκολίες τους μέσα από την δεινότητά τους ως ερμηνευτές, καλλιτέχνες. Η επικοινωνία τους με το κοινό δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη και πολλές φορές ξεπερνά ορισμένες αδυναμίες στο ερμηνευτικό κομμάτι. Ένα ζευγάρι όμως κάθε εβδομάδα δυστυχώς ψηφίζεται και αποχωρεί από το σόου. Έτσι την περασμένη εβδομάδα λόγω της αδυναμίας τους στο ντουέτο έμειναν τελευταίοι ο Δημοσθένης Τζουμάνης με την Γιώτα Γρίβα και η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Stan. Αποχώρησε το πρώτο ζευγάρι, ενώ η Μάρα Μεϊμαρίδη θα έχει μία ακόμη ευκαιρία να αποδείξει τις ικανότητές της στο χορό και το τραγούδι.

Σε αυτό το επεισόδιο μάλιστα επιστρέφει και η Κέλλυ Κελεκίδου μετά την περιπέτεια υγείας που πέρασε. Διαγωνίζεται με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα διαγωνίστηκε με την Ελένη Χατζίδου), οπότε απόψε θα την απολαύσουμε. Θα τραγουδήσουν οι δυο τους το τραγούδι “Δεν σου κάνω τον Άγιο”. Μαζί με τα υπόλοιπα ζευγάρια, αναμένεται να μας ενθουσιάσει! Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν απόψε στις 20:00 στην τηλεόραση του Alpha TV!

 

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ