Παράξενα beauty hacks: 10 από τις πιο περίεργες συμβουλές ομορφιάς από celebrities και όχι μόνο


Όλοι έχουμε ακούσει παράξενα γιατροσόφια, τα οποία χρησιμοποιούσαν οι γιαγιάδες μας για να δείχνουν πιο όμορφες. Αν και στην αρχή γελούσαμε μαζί τους, φαίνεται πως πολλά από αυτά λειτουργούν. Μάλιστα, αρκετές celebrities έχουν υιοθετήσει αμφιλεγόμενες αλχημείες για τη ρουτίνα ομορφιάς τους. Το αποτέλεσμα είναι δοκιμασμένο, αλλά δεν παίρνουμε όρκο ότι θα λειτουργήσουν το ίδιο και σε εσάς. Αν νιώθετε αρκετά θαρραλέες, γιατί όχι; Πειραματιστείτε και καλή σας επιτυχία!

Παράξενα beauty hacks

  • Χρησιμοποιήστε λάδι κανέλας για πιο γεμάτα και σφριγηλά χείλη. Το μπαχαρικό στην κανέλα θα αυξήσει τη ροή του αίματος στα χείλη σας και θα προσθέσει επίσης κάποιο φυσικό χρώμα στα χείλη σας.
  • Για τις μέρες που τρέχετε βιαστικά με λιπαρό τριχωτό της κεφαλής, κρατήστε στη διάθεσή σας λίγη βρεφική πούδρα. Εάν δεν θέλετε να επενδύσετε σε ξηρό σαμπουάν μην ανησυχείτε. Η βρεφική σκόνη κάνει την ίδια δουλειά με πολύ μικρότερο κόστος. Απλώς ταμπονάρετε λίγο στο τριχωτό της κεφαλής όπου χρειάζεται, απορροφήστε το καλά ώστε να μην είναι ορατό το λευκό και voila! Τριχωτό της κεφαλής χωρίς λιπαρότητα.
  • Για τα πρωινά όταν δεν έχετε απολαύσει τις απαιτούμενες ώρες ύπνου, ένα κρύο κουτάλι είναι αυτό που χρειάζεστε. Βγάλτε το φρέσκο από την κατάψυξη και τοποθετήστε το στα μάτια σας για λίγα λεπτά.
  • Ένα άλλο hack, το οποίο χρησιμοποιεί ακόμη και η Lady Gaga, είναι αυτό το περίεργο κόλπο αφαίρεσης μακιγιάζ – χρησιμοποιώντας ταινία (όχι σελοτέιπ, αλλά κολλητική ταινία) για να απαλλαγείτε από το επίμονο μακιγιάζ.
  • Τώρα μπορείτε να φάτε μαγιονέζα και να ταΐσετε και τα μαλλιά σας. Η βάση λαδιού από μαγιονέζα βοηθά στην ενδυνάμωση και προσθέτει λάμψη στα μαλλιά σας.
  • Η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς χρησιμοποιεί μπύρα αλλά όχι για να την πιει. Αντιθέτως, λούζει τα μαλλιά της με αυτή και γι’ αυτό έχει τόσο όμορφα, γυαλιστερά μαλλιά!
  • Από την άλλη μεριά, η Ντενίζ Ρίτσαρντς βάζει αβοκάντο στα μαλλιά της και το αφήνει ως μάσκα ομορφιάς. Ομολογουμένως, πρόκειται για ένα από τα λιγότερο περίεργα hacks της λίστας.
  • Έχετε κάνει ημιμόνιμο και δεν θέλετε να επισκεφθείτε ακόμη τη nail artist σας; Κανένα πρόβλημα! Χρησιμοποιήστε λίγο γκλίτερ για να καλύψετε τη βάση του νυχιού που έχει αρχίσει να αχνοφαίνεται.
  • Κάνετε αφρόλουτρο στην μπανιέρα; Αν δεν σας ενοχλεί η μυρωδιά, θα μπορούσατε να προσθέσετε λίγο κόκκινο κρασί. Υποτίθεται ότι τα συστατικά του θρέφουν σε βάθος την επιδερμίδα σας.

Ποια από αυτά θα τολμούσατε να δοκιμάσετε και ποια απορρίπτετε μεμιάς; Όπως και νά’χει, κάποιες γυναίκες τα σκέφτηκαν, τα δοκίμασαν και πλέον υπόσχονται πως κάνουν θαύματα για την ομορφιά τους!

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ