The Batman: Κυκλοφόρησε το νέο trailer της ταινίας από τη Warner Brothers [trailer]


Το τρέιλερ του Μπάτμαν προκαλεί ενθουσιασμό στους θαυμαστές για την “ταινία που είναι τόσο σέξι”. Aκόμη και ο Ζακ Σνάιντερ την αποκαλεί φοβερή. Το πρώτο πλήρες τρέιλερ για το “The Batman” του Matt Reeves κυκλοφόρησε το βράδυ του Σαββάτου στην εκδήλωση του DC Fandome. Οι θαυμαστές από τότε δεν μπορούν να σταματήσουν να σχολιάζουν από τον ενθουσιασμό τους. Η ταινία “The Batman” του Ματ Ριβς χαρακτηρίζεται ως η “καλύτερη ταινία που έγινε ποτέ” από το Twitter. Φυσικά, κανείς δεν το έχει παρακολουθήσει ακόμα. Δείτε το τρέιλερ:

Το πρώτο τρέιλερ για το The Batman κυκλοφόρησε το Σάββατο στο DC

Είναι ένα φανταστικό γεγονός. Με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson με τη Zoe Kravitz ως Catwoman/Selina Kyle, τον Paul Dano ως τον Riddler και έναν αγνώριστο Colin Farrell ως The Penguin, το τρέιλερ γνώρισε τεράστια επιτυχία στο διαδίκτυο. Πολλοί θαυμαστές της DC πήγαν στο Twitter για να μοιραστούν τα αγαπημένα τους πλάνα από το τρέιλερ και να επαινέσουν την απόδοση των ηθοποιών στην ταινία. Πολλοί μοιράστηκαν επίσης memes, μπλέκοντας τους Sue Sylvester, Megan Fox και Machine Gun Kelly. Ένας θαυμαστής έγραψε ότι ήθελαν την ταινία να “εγχυθεί στις φλέβες τους”. “Ο ΜΠΑΤΜΑΝ διαρκεί σχεδόν τρεις ώρες. Είναι ένα γεμάτο έπος. Η ιστορία διαδραματίζεται την εβδομάδα του Halloween. Ο Μπάτμαν κρατά ένα ημερολόγιο και διαβάζεται στο κοινό με φωνητική φωνή. Παρακαλώ εγχύστε αυτό το φιλμ στις φλέβες μου. Είναι απολύτως όλα όσα ήθελα ποτέ”.

Ένας άλλος έκανε tweet, “Το #TheBatman μοιάζει με αριστούργημα. Ο Ματ Ριβς φαίνεται ότι δημιούργησε μια έκδοση του σταυροφόρου που είχε ξεκολλήσει από τα γραφικά μυθιστορήματα. Πρόκειται για τον τέλειο τρόπο προσαρμογής του Μπάτμαν. Αυτή η ταινία θα είναι ξεχωριστή και έκανε τη μεγάλη αναμονή να αξίζει τον κόπο του σημερινού DC FanDome. ΟΥΑΟΥ.” Παράλληλα η DC αποκάλυψε δύο νέες αφίσες για το “The Batman”, καθώς και ένα σύντομο teaser. Υπενθυμίζεται ότι η ημερομηνία προβολής έχει αναβληθεί αρκετές φορές λόγω της πανδημίας. Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει πως η ταινία πρόκειται να προβληθεί στις 4 Μαρτίου 2022 σε Ηνωμένες Πολιτείες και Ηνωμένο Βασίλειο.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ