Αράχωβα: Πήγαιναν εκδρομή και έπεσε πάνω τους βράχος

Αράχωβα: Βράχος κατέπεσε σε διερχόμενο αυτοκίνητο

Οι επιβάτες ενός αυτοκινήτου στάθηκαν εξαιρετικά τυχεροί, μέσα στην ατυχία τους, καθώς έπεσε μεγάλος βράχος στο ΙΧ τους στο μέσον της διαδρομής Αράχωβας – Λιβαδίου το πρωί της Κυριακής, ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει και χωρίς να τραυματιστεί κανείς.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, πρόκειται για σημείο όπου υπάρχουν προστατευτικά πλέγματα, ωστόσο ένα μεγάλο κομμάτι βράχου που έφυγε από πολύ ψηλά έσκασε στο οδόστρωμα με μεγάλο κομμάτι του να προσγειώνεται στο καπό του αυτοκινήτου κι άλλα να σπάνε το παρμπρίζ και τα παράθυρα.

Ζημιές, μικρότερες όμως, υπέστη κι έτερο όχημα που ακολουθούσε, καθώς επρόκειτο για παρέα με δύο ζευγάρια από Αθήνα που είχαν πάει βόλτα στην όμορφη περιοχή.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία με την πυροσβεστική, ενώ μηχάνημα ΟΤΑ απομάκρυνε τα υπόλοιπα κομμάτια του βράχου από το οδόστρωμα. Με απόφαση της Πολιτικής Προστασίας κλείνει ο συγκεκριμένος δρόμος για επαναξιολόγηση της κατάστασης. Στο σημείο υπάρχει προστατευτικό πλέγμα, αφού είναι γνωστό το πρόβλημα κατολισθήσεων στη συγκεκριμένη περιοχή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here