Σχέσεις από απόσταση: Μηδενίστε τα χιλιόμετρα και νικήστε τις πιθανότητες να είστε μαζί με το ταίρι σας

Είναι σίγουρο ότι οι σχέσεις από απόσταση δεν είναι εύκολες. Δημιουργούνται σημαντικές προκλήσεις που πρέπει να αγνοήσει το ζευγάρι, ενώ υπάρχουν και πολλά προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν. Συνήθως αυτά τα προβλήματα επιτάσσουν το ζευγάρι να αποκτήσει κάποιες ειδικές δεξιότητες για να λειτουργήσουν με επιτυχία. Αν συναντιέστε σπάνια, τότε το κλειδί για κάθε χωρισμό είναι να μετράτε τις μέρες μέχρι την επόμενη συνάντηση. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να κρατήσει τη σχέση ζωντανή. Σημαίνει ότι ενδιαφέρεστε για τον σύντρόφό σας που είναι μακριά και σας λείπει κάθε λεπτό της ημέρας.
Για τις σχέσεις από απόσταση, ο σωστός σχεδιασμός και οι επιπλέον δεξιότητες επικοινωνίας θα σας βοηθήσουν να διαχειριστείτε με επιτυχία ενός τέτοιου είδους σχέση. Είναι πολλοί και διαφορετικοί οι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε σχέσεις από απόσταση. Η εργασία είναι ένας απο τους πιο γνωστούς λόγους. Κάποιο από τα δύο μέλη του ζευγαριού μπορεί να πάει για παράδειγμα στο εξωτερικό. Ένας άλλος λόγος για τις σχέσεις εξ αποστάσεως είναι η γνωριμία ενός ζευγαριού μέσω διαδικτύου. Αυτό σημαίνει ότι ο σύντροφός σας μπορεί να βρίσκεται στην άλλη άκρη της γης.
Οι λόγοι μπορεί να υπήρξαν από την αρχή ή μπορεί να εμφανίστηκαν μετά. Και στις δύο όμως περιπτώσεις υπάρχουν πολλά προβλήματα που μπορεί να εμφανιστουν. Κάποιες απο τις αποφάσεις ζωής για τις σχέσεις εξ αποστάσεως μπορεί να εισβάλλουν και να σας οδηγήσουν σε μια νέα κατεύθυνση. Επίσης, ο σημερινός κόσμος των κλειστών διεθνών συνόρων λόγω της COVID-19 σημαίνει ότι πολύ περισσότεροι άνθρωποι τους τελευταίους 18 μήνες έχουν χωριστεί από τους συντρόφους και τις οικογένειές τους.

Τι πρέπει να γνωρίζετε για να κάνετε σχέση εξ αποστάσεως

Για να πετύχει μια σχέση από απόσταση, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να συζητήσετε και να συμφωνήσετε, όσο το δυνατόν νωρίτερα στη σχέση: Αποφασίστε ποιος θα είναι ο χρονικός ορίζοντας της σχέσης Πόσο καιρό χρειάζεστε για να το κάνετε αυτό; Είναι βραχυπρόθεσμη ή μακροπρόθεσμη; Οι προσωρινές καταστάσεις απαιτούν διαφορετικές δεξιότητες και στρατηγικές από ό, τι εάν η σχέση πρόκειται να είναι μακροπρόθεσμη, όπως σε περιπτώσεις που αφορούν απασχόληση σε μεταλλευτικό ρόλο ή ένοπλες δυνάμεις. Βεβαιωθείτε ότι είστε και οι δύο στην ίδια σελίδα. Εάν πιστεύετε ότι η νέα ευκαιρία δεν αξίζει τον αντίκτυπο στη σχέση σας ή αν πιστεύετε ότι έχει επιλογές σχετικά με το ποσό των ταξιδιών, τότε η δυσαρέσκεια μπορεί να αρχίσει να έρχεται. Θα μπορούσατε να χάσετε την εμπιστοσύνη σας σχετικά με την απόσταση , και αρχίστε να πιστεύετε ότι σημαίνει κάτι άλλο – όπως ο σύντροφός σας δεν πειράζει να είναι μακριά σας, ή ίσως δεν είστε αρκετά σημαντικοί για να μείνετε κοντά.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here