Τρομακτικό ατύχημα στο America’s Got Talent: 41χρονος έγινε «σάντουιτς» ανάμεσα σε φλεγόμενα οχήματα


Από ένα τρομακτικό ατύχημα σημαδεύτηκαν οι πρόβες της νέας σειράς America’s Got Talent: Extreme με έναν 41χρονο να τραυματίζεται σοβαρά

Σοκ προκαλεί το βίντεο με το ατύχημα τις πρόβες της νέας τηλεοπτικής εκπομπής του NBC με τίτλο America’s Got Talent: Extreme με έναν 41χρονο ειδικό στις αποδράσεις να τραυματίζεται σοβαρότατα όταν έγινε «σάντουιτς» ανάμεσα σε δύο φλεγόμενα αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό ο 41χρονος Jonathan Goodwin ο οποίος ήταν κρεμασμένος ανάποδα και δεμένος με ζουρλομανδύα θα έπρεπε να πέσει στο κενό πριν να πέσουν πάνω του δύο αυτοκίνητα που θα λειτουργούσαν σαν εκκρεμές.

Στο βίντεο, όμως, που έχει καταγράψει τη στιγμή του ατυχήματος φαίνεται ο 41χρονος να μην προλαβαίνει να απομακρυνθεί έγκαιρα με αποτέλεσμα να τον χτυπήσουν τα δύο οχήματα που έπιασαν φωτιά μετά τη σύγκρουσή τους.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ ο 41χρονος τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε η αεροδιακομιδή του σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Κατά την ίδια πηγή οι αυτόπτες μάρτυρες μέλη του συνεργείου των γυρισμάτων αρχικά πίστεψαν ότι ο 41χρονος είχε χάσει τη ζωή του.

«Μετά το περιστατικό είχε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τον παρακολουθούν οι γιατροί» ανέφερε σε δήλωσή του εκπρόσωπος της παραγωγής του AGT: Extreme προσθέτοντας ότι «οι σκέψεις και οι προσευχές είναι μαζί του και με την οικογένειά του».

Ο νικητή του σόου που στόχο έχει να παρουσιάσει τα πιο ακραία θεάματα και στο οποίο κριτές θα είναι η πρώην σταρ του Nikki Bella, ο κάτοχος χρυσού μεταλλίου στους X Games Travis Pastrana και ο Simon Cowell, θα κερδίσει βραβείο ύψους 500.000 δολαρίων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ