Σεξ λάθη: Ποια είναι τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε κατά τη διάρκεια του σεξ;

Το σεξ είναι πραγματικά υπέροχο. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά πράγματα που το κάνουν αδέξιο. Είτε είναι η πρώτη σας φορά με κάποιον είτε είστε αγχωμένοι για οτιδήποτε, δεν είναι σπάνιο για μια σεξουαλική επαφή να αποβεί λιγότερο ικανοποιητική από όσο θα θέλατε. Έπειτα από ένα απογοητευτικό σεξ, είναι λογικό να αναρωτιέστε τι πήγε λάθος. Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη στο σεξ. Καθώς υπάρχει πάντα χώρος για βελτίωση, ίσως αναγνωρίσετε πρακτικές δικές σας και τρόπους αντιμετώπισής τους. Μην ξεχνάτε, το σεξ είναι πάνω απ’ όλα διασκεδαστικό!

  • Υπερβολική οικειότητα: Μπορεί να νομίζετε ότι είναι αυτό που θέλει να ακούσει, αλλά το να αφήσετε τη συζήτηση να εξελιχθεί υπερβολικά την πρώτη φορά μπορεί να γίνει αμήχανη. Μην υπερβάλλετε με τα κομπλιμέντα. “Είσαι πραγματικά υπέροχος/καυτός/όμορφος” είναι υπεραρκετό. Αντισταθείτε στην παρόρμηση να συζητήσετε το μέλλον σας μαζί.
  • Προσέξτε τα δάχτυλά σας: Η κλειτορίδα έχει 8.000 νευρικές απολήξεις σε μια περιοχή μικρότερη από ένα μπιζέλι. Αυτό σημαίνει ότι και το πιο ελαφρύ άγγιγμα είναι αρκετό. Εάν αγγίξετε πολύ δυνατά, θα αισθανθείτε περισσότερο ένα άβολο τράνταγμα παρά μια ευχάριστη αίσθηση. Ξεκινήστε με ένα απαλό άγγιγμα.
  • Προστασία: Μπορεί να αισθάνεστε διστακτικοί ή να θεωρείτε πως θα σκοτώσετε τη διάθεση βγάζοντας ένα προφυλακτικό. Ωστόσο, η έλλειψη προστασίας σας θέτει σε κίνδυνο για ΣΜΝ, αλλά είναι επίσης ασέβεια. Εάν είστε καλά όταν είστε απερίσκεπτοι με τον εαυτό σας, είναι δική σας υπόθεση. Με τους άλλους, όμως, πρέπει να είστε ακόμη περισσότερο προσεκτικοί.
  • Kinky πολύ σύντομα: Ίσως έξι μήνες μετά ανακαλύψετε και οι δύο ότι ασχολείστε με το BDSM. Αυτή η στιγμή όμως δεν είναι η κατάλληλη για να εξερευνήσετε την παρεκκλίνουσα πλευρά σας. Κρατήστε τα χαστούκια και το τράβηγμα μαλλιών μακριά.
  • Παράξενοι θόρυβοι/φωνές: Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να παρασυρθείτε και να εκφραστείτε λεκτικά. Όμως πάντα να έχετε επίγνωση των περίεργων ήχων που βγάζετε και των δυνητικά προσβλητικών πραγμάτων που φωνάζετε από κοινού.
  • Ενεργώντας σαν πορνοστάρ: Αν η ζωή έμοιαζε με πορνό, κάθε φορά που πλένατε ρούχα θα κατέληγε στο να κάνετε έκπληξη σεξ με πλυντήριο ρούχων. Αλλά οι πραγματικές γυναίκες δεν θέλουν να αντιμετωπίζονται σαν πορνοστάρ. Τουλάχιστον όχι την πρώτη φορά που είστε μαζί τους. Η προσπάθεια μίμησης κινήσεων πορνοστάρ θα σας κάνει να μοιάζετε ότι δεν έχετε ιδέα τι κάνετε.
  • Τονίζοντας την απόδοση: Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί να πάνε στραβά την πρώτη φορά που είστε στο κρεβάτι με έναν νέο σύντροφο. Οι περισσότεροι συγκαταβατικοί ενήλικες το καταλαβαίνουν αυτό. Καλύτερα να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τη λάμψη.

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here