Μπέττυ Μαγγίρα: Η ανάρτηση για τον θάνατο της μητέρας της-Δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή [pic,vid]


Βαρύ πένθος για τις αδερφές Μαγγίρα, καθώς έφυγε από την ζωή η μητέρα τους. Την δυσάρεστη είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή μέσα από μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μπέττυ Μαγγίρα.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της μαμάς της και επέλεξε να την αποχαιρετήσει με την συνοδεία των εξής:

«Αντίο μανούλα μου …………………………….

Αβάσταχτος ο πόνος του αποχωρισμού, εύχομαι να έρχεσαι να σε βλέπω στα όνειρα μου….», έγραψε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Δείτε την ανάρτηση της Μπέττυς Μαγγίρα:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BETTY_ΜΑGGIRA (@betty_maggira)

Μπέττυ Μαγγίρα: Εκτός αέρα σήμερα η παρουσιάστρια-Bρίσκεται στην Ξάνθη, στο πλευρό της οικογένειάς της

Φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” του Open, καθώς βρίσκεται στην Ξάνθη, δίπλα στην οικογένειά της. Ο συμπαρουσιαστής της Δημήτρης Μακαλιάς αρχικά στην έναρξη της εκπομπής ανέφερε τα εξής:

«Όπως καταλαβαίνετε, δυστυχώς, η Μπέττυ δεν είναι σήμερα μαζί μας. Χθες έχασε τη μητέρα της και γι’ αυτό το λόγο βρίσκεται στην Ξάνθη σήμερα. Η αγαπημένη Νίκη, η μητέρα της Μπέττυς, της Ματθίλδης και του Γιώργου έφυγε, η Μπέττυ μας το ανακοίνωσε και μέσα από τα social media τα δικά της», και στην συνέχεια προσέθεσε: «Ελπίζουμε να είστε καλά, κουράγιο σας ευχόμαστε πάνω, σας αγαπάμε πάρα πολύ, να τη θυμάστε… Εμείς είμαστε εδώ να συνεχίσουμε σήμερα την εκπομπή μας. Να στείλουμε την αγάπη μας και την περιμένουμε να γυρίσει γρήγορα».

 

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς στην έναρξη της σημερινής εκπομπής:

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ