Κώστας Μπακογιάννης για Ντόρα: Η αγάπη σώζει-H μάνα μου παίρνει περίσσευμα απ’ όλους [pic]

Μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη της Ντόρας Μπακογιάννη για την πρόσφατη διάγνωση της με καρκίνο, ο γιος της Κώστας Μπακογιάννης, δήμαρχος Αθηναίων, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση για την μητέρα του. Συγκεκριμένα, ο δήμαρχος Αθηναίων μέσα από την ανάρτησή του, μιλά για την μητέρα του με λόγια αγάπης και σεβασμού, την αποκαλεί αληθινό βράχο, αλλά και τον πιο δυνατό άνθρωπο που ξέρει, ενώ την ίδια ώρα ευχαριστεί όλους όσους έτρεξαν να προσφέρουν αγάπη και υποστήριξη με τις ευχές τους προς την ίδια.

«Δεν έχω λόγια να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και την στήριξη που μας δίνετε σήμερα. Η αγάπη σώζει και η μάνα μου παίρνει αυτή τη στιγμή περίσσευμα απ’ όλους. Την δίνει όλη της την ζωή απλόχερα και τώρα που την παίρνει πίσω της είναι πολύτιμη. Έχει περάσει πολλά αλλά είναι και ο πιο δυνατός άνθρωπος που ξέρω, αληθινός βράχος. Μια κουβέντα μόνο προς όλους: να εξετάζεστε, μην διστάζετε, η έγκαιρη διάγνωση μπορεί να κάνει την διαφορά» έγραψε στο Instagram.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του δημάρχου Αθηναίων για την μητέρα του:

Ντόρα Μπακογιάννη: Νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός, όπως ανακοίνωσε σήμερα (18/10) στη σελίδα της στο Facebook διεγνώσθη με πολλαπλό μυέλωμα, έναν τύπο καρκίνου, σε πολύ αρχικό στάδιο. Η ίδια δήλωσε «αποφασισμένη γι’ αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον».

Η ανάρτηση της Ντόρας Μπακογιάννη στο Facebook:

«Πεντακόσιοι άνθρωποι τον χρόνο διαγιγνώσκονται με Πολλαπλό Μυέλωμα στην Ελλάδα. ​Ένας από αυτούς είμαι πλέον κι εγώ.​ Πολλαπλό Μυέλωμα σε πολύ αρχικό στάδιο και με την καλύτερη δυνατή πρόγνωση για την πορεία της νόσου. ​Δεν είναι ποτέ εύκολο ν’ ακούς ότι έχεις καρκίνο. ​Αυτό που δεν ελέγχεις, αυτό που σου ‘ρχεται ξαφνικά από το πουθενά, αυτό σε τρομάζει περισσότερο. ​Και σε τρομάζει, όχι μόνο για σένα, αλλά για όσους αγαπάς και σ’ αγαπούν.​ Ωστόσο η ασθένεια αυτή παλεύεται και νικιέται. ​Κι αν ένα είναι σίγουρο, είναι πως δεν έχω κάνει ποτέ πίσω από καμία μάχη στη ζωή μου.​ Θα συνεχίσω να δουλεύω κανονικά και να παλεύω γι’ αυτόν τον τόπο που τόσο αγαπώ, παράλληλα με τη θεραπεία μου.​ Στους άλλους 499, ένα έχω να πω: αυτή είναι μια ασθένεια με την οποία μαθαίνεις να ζεις.​ Παράλληλα. Ταυτόχρονα.​ Είναι άλλη μια συνθήκη, άλλο ένα θέμα στην καθημερινότητα.​Δεν είναι κάτι παραπάνω.​ Δεν θα λιποψυχήσουμε.​ Δεν θ’ αλλάξουμε.​ Πιστεύω ότι σας χρωστούσα την αλήθεια. Δεν είμαι άλλωστε το είδος του ανθρώπου που κρύβεται.​ Είμαι στα χέρια εξαιρετικών γιατρών που έχει η χώρα μας και νιώθω αποφασισμένη για αυτή τη νίκη και πολύ αισιόδοξη για το μέλλον».

Δείτε την ανάρτησή της:

ΠΗΓΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here