Κεγκέρογλου: Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποψήφιος θα επανεξετάσω την στάση μου

Ο Βασίλης Κεγκέρογλου εξήγησε ότι θα επανεξετάσει τη στάση του αν ο Γιώργος Παπανδρέου θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

Ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ, Βασίλης Κεγκέρογλου, ανέφερε ότι «Εάν ο Γιώργος Παπανδρέου είναι υποψήφιος θα επανεξετάσω την στάση μου», τονίζοντας ωστόσο πως συνεχίζει να συλλέγει υπογραφές.

Ο κ. Κεγκέρογλου, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα, είπε ότι «Ξεκίνησε η διαδικασία για την ανάδειξη νέας ηγεσίας και δυστυχώς μετά το πρόβλημα υγείας που ανέκυψε στην κ. Γεννηματά, αναγκάστηκε να αποσυρθεί. Εδώ πρέπει να πω ότι είναι πολύ συγκινητική η συμπαράσταση του κόσμου στην κ. Γεννηματά, να βγει νικήτρια σε αυτόν τον αγώνα, όπως και από χθες στην κ. Μπακογιάννη. Άλλαξαν τα δεδομένα, λοιπόν μετά από αυτή την εξέλιξη και ήρθε η δική μου υποψηφιότητα με μια συγκεκριμένη πολιτική πρόταση, την οποία καταθέτω για την πορεία της παράταξης».

Αναφερόμενος στην πολιτική του πρόταση, ο κ. Κεγκέρογλου, σημειώνει πως υπάρχει διαμορφωμένη εθνική στρατηγική για την Ελλάδα, καθώς και το πράσινο κοινωνικό συμβόλαιο που αφορά στην ανάπτυξη. Υπογράμμισε επίσης, πως ανεξάρτητα από το ποιος θα εκλεγεί, ο ίδιος παραμένει διαθέσιμος και αυτή είναι η συνεισφορά του στην ενότητα της παράταξης.

Σχετικά με το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Γ. Παπανδρέου, ξεκαθάρισε πως αυτό που έχει δηλώσει ο ίδιος ο κ. Κεγκέρογλου είναι ότι εάν και εφόσον κατέβει υποψήφιος ο τέως πρωθυπουργός, τότε θα επανεξετάσει την δική του υποψηφιότητα. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά, «έχει κανείς αμφιβολία ότι η υποψηφιότητα του κ. Παπανδρέου αλλάζει τα δεδομένα εντός ΚΙΝΑΛ και σε όλο το πολιτικό σκηνικό; Δεν είπα ποτέ ότι παραιτούμαι. Συνεχίζω να συλλέγω υπογραφές και είναι πάρα πολύ αρνητικές οι όποιες αυθαίρετες ερμηνείες γιατί μου έχουν φρενάρει την διαδικασία. Ενώ τις πρώτες δύο μέρες είχα συγκεντρώσει περίπου 3000 υπογραφές, στην συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, λόγω των ερμηνειών που δίνει ο καθένας».

Και συνέχισε λέγοντας, ότι «ο Γ. Παπανδρέου έχει πει καθαρά με την ανακοίνωσή του ότι τις επόμενες ημέρες θα το ανακοινώσει. Ο κ. Παπανδρέου είπε σε όλους ότι ενδιαφέρεται να συνδράμει στην ενότητα της παράταξης και στην ενδυνάμωσή της».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here