Σάλος: Ο παιδίατρος που απολύθηκε από το νοσοκομείο Πάτρας κατηγορείται για ασέλγεια στο παιδί του

Σοκ στην τοπική κοινωνία της Πάτρας έχει προκαλέσει η υπόθεση με τον παιδίατρο του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρος του ίδιου του παιδιού. Σήμερα, έγινε γνωστό πως απομακρύνθηκε από το συγκεκριμένο νοσοκομείο από παρέμβαση του Υπουργού Υγείας.

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο «φως» σχετικά με τον παιδίατρο που απομακρύνθηκε από το νοσοκομείο του Ρίου και διώκεται για σεξουαλική κακοποίηση σε βάρους ανήλικου. Όπως προκύπτει ο γιατρός κατηγορείται για ασέλγεια στο ίδιο του το παιδί!

Η υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Πάτρας, εκκρεμεί στη Δικαιοσύνη, με τον γιατρό να έχει παραπεμφθεί να δικαστεί ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κυρία Άννα Μαστοράκου η οποία τόνισε πως περιμένουν το ποινικό σκέλος για να παρέμβει. «Μας ήρθε η κοινοποίηση για άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του γιατρού. Καταγγέλλουσα είναι η πρώην σύζυγός του, η οποία τον κατηγορεί για ασέλγεια σε βάρος του παιδιού τους. Η καταγγελία βασίζεται σε ένα βίντεο, το οποίο δεν το έχουμε δει. Δεν υπάρχει άλλη καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατρό, εμείς ως Ιατρικός Σύλλογος Πατρών περιμένουμε το ποινικό σκέλος για να παρέμβουμε».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here